Jos varaat nyt paikan SharpBrowsin tämän vuoden koulutukselle, saat ilmaiseksi Brow Analytics-in tilin vuodeksi (hinta 499 eur)


JÄLJELLÄ VIELÄ VIIMEISET PAIKAT TÄMÄN VUODEN KOULUTUKSILLE!

Oppilaiden pyynnöstä tulee syksyllä /talvella  (syyskuu/lokakuu/marraskuu/joulukuu) lisä-koulutuksia Helsinkiin. Hinta 1799 eur*.
* - mahdollisuus maksaa erissä.
* - hinta edullisempi, jos osallistuu monta ihmistä kerralla tai olet jo käynyt jonkun muun kulma-koulutuksen. 

 

Miksi SharpBrows-in koulutus on paras vaihtoehto?

1. Suomenkielinen - On fakta, että kääntäminen hitaasta oppimista huomattavasti, tai jos et ymmärrä kaikkea heti, opit vähemmän. Sen vuoksi SharpBrowsin kouluttajat ja nyt myös Siiri Tabri, on oppinut puhumaan suomea hyvin.
2. Pienet ryhmät -  Kaikki SharpBrows-in koulutuksien ryhmät on nyt rajoitettu: n 10-15 osallistuja maksimissa. Koulutuksissa on yleensä 2 kouluttaja, usein 3 - kaikki osallistujat saa huomiota.
3. Uudet materiaalit netissä - Materiaaleja netissä päivitetään usein. Palaute virheistä on suomenkielinen. Näet uusimmat tiedot, sopimukset jne. 
4. Mahdollisuus maksaa erissä - Saat maksaa koulutuksesta erissä, jos haluat.  Ymmärrämme Sinua ja haluamme tarjoa parhaita mahdollisuuksia saada microbladingin taidot.
5. Mahdollisuus aloitta palvelun tarjoaminen heti - On fakta, että jos oppilas ei aloitta koulutuksen jälkeen microbladingin tekemistä ihmisille, todennäköisyys, että hän aloittaa tulevaisuudessa, on huomattavasti pienempi. Valtava osa SharpBrowsin oppilaista saa koulutuksen tuloksena taidot, millä saa aloittaa microbladingin tekemisen ihmisille.
6. Kolme mallia toisella koulutuspäivällä - Saat ottaa toiselle koulutuspäivälle 2-3 mallia, keneltä saat itse ottaa maksun.
7. Mahdollisuus päästä microblading.fi kartalle - SharpBrows tekee yhteistyötä Microblading.fi ja sivuston kanssa, missä käy joka päivä paljon ihmistä, kenestä valtava osa on Suomesta ja aidosti kiinnostunut microbladingin palvelusta. Koulutuksen tuloksena on mahdollista päästä kartalle (jos lähetät kouluttajalle kuvia ja otat huomioon palautetta)  ja saada näkyvyyttä siellä, missä aidosti tarvitset.  
8. Konkreettinen business osa - Koulutuksessa puhutaan konkreettisesti siitä, kuinka saat käynnistä oman kulma bisneksen ja tienaa rahaa Suomessa. 
9. Kaiken enemmän tekijöitä- Monet Skandinavian parhaat microbladingin tekijät on käynyt SharpBrows koulutuksen.
10. Koulutuskeskus Helsingissä - SharpBrowsilla on koulutuskeskus Helsingissä, missä on mahdollista vuokraa työpöytä 15€/tunti. Tai sopia harjoittelu-aika kouluttajan kanssa.
 

Haluat paikan? Kysy tarjouksia eri koulutuksen viimeisille paikoille 

Nimi *
Nimi
Milloin haluat tulla koulutukselle? *

Palautteen antaminen on ollut ja on kaikkien johtavien microbladingin koulutus-systeemien yksi isoimmista ongelmista. Sitä ei ole SharpBrowsin kanssa enää. Kaikki uudet oppilaat, joka varaa paikan nyt, saa 1 vuoden aikana palautteen uuden Brow Analytics 2.0 ohjelman kautta ilmaiseksi (arvo 499 eur). Se merkitsee sitä, että kehityt huomattavasti nopeammin ja saat konkreettisia ohjeita omien virheiden perusteella siitä, kuinka tehdä kulmia paremmin. Suomeksi


Lisäksi sisältää Brow Analytics ohjelma uusille oppilaille myös video osan ja kysymyksien ja vastauksien osan.


Helmikuusta 2017 alkaen tehdään kaikki SharpBrows Microblading alkeiskurssit uuden Artist 2.0 ohjelman perusteella.

SharpBrows Microblading Artist 2.0 koulutus on jatkokehitys Euroopassa erittäin suositulle SharpBrows Microblading Artist koulutukselle.  Se koulutus on tarkoitettu opiskelijoille jotka eivät ole osallistuneet microblading koulutuksiin aiemmin ja haluavat oppia taidon perusteet ja alkeet. Usein tämä pitää sisällään pienten salonkien omistajat, kosmetologit, meikkaajamaskeeraajat ja esim. ripsi-ammattilaiset. Ei haittaa, vaikkei opiskelijalla ole pohjalla minkäänlaista aikasempaa tietoa väliaikaisista tai pysyvistä meikeistä tai kulmien siistimisestä. Me olemme löytäneet tavan, jolla oppimisprosessi alkaa paljon nopeammin.
 

SharpBrows Microblading Artist 2.0 koulutus järjestetään pienissä noin 10 oppilaan ryhmissä*. Jos ryhmässä on yli 4 oppilasta, tulee mukaan myös toinen kouluttaja. Olemme huomanneet, että näin voimme taata oppilaiden saavan parhaan mahdollisen henkilökohtaisen tuen ja opetuksen, jotta he pystyvät oppimaan taidon niin lyhyessä ajassa ja alkamaan tarjota palvelua asiakkaille mahdollisimman pian.
 


 

Isoin ero SharpBrowsin koulutuksien ja muiden microbladingin koulutusten välillä on erityisen yksinkertainen: Yli 80% SharpBrowsin koulutuksiin tulevista ihmisistä alkaa tarjoa microbladingin palveluita koulutukseen jälkeen. On surullinen fakta, että yleensä se luku on Euroopassa vain n 15%. Ja se on myös syy, miksi SharpBrows on  menestynyt Skandinaviassa noin hyvin.


Yhteistyö Microblading.fi kanssa

Elokuussa 2016. aloitti SharpBrows yhteistyön microblading.fi kanssa. Sen tuloksena on SharpBrowsin kurssin todistuksen saajalle avattu selkeä ja yksinkertainen tie eteenpäin. Jos oppilas on itse aktiivinen, aloitta microbladingin tekemisen ja lähettää kuvia töistä, pääse hän pian microblading.fi kartalle, mitä katso joka päivä 500-1000 microbladingistä kiinnostunut ihmistä.


Pysyvä tuki oppilaille

Ennen koulutusta. Nopeuttaaksemme oppimisprosessia ja säästääksemme enemmän aikaa itse harjoittelulle, kaikille opiskelijoiolle taataan pääsy virtuaalikoulutus Microblading.fi TRAIN-ympäristöön internetissä. Syy tähän on yksinkertainen: tällätavin meidän ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa koulutuksessa materiaalin läpikäymiseen. 

Koulutuksen jälkeen. Koulutuksen jälkeen oppilaat saavat palautetta töistä. Sen lisäksi säilyy pääsy microblading.fi TRAIN osaan 12 kuukaudeksi (kouluttaja voi pidentää sitä). Elikkä, SharpBrows Artist koulutuksen oppilaat saa myös kaikki uudet SharpBrows Artist 2.0 koulutuksen materiaalit, mikä lisätään microblading.fi TRAIN osaan, ilmaiseksi.


Nopeat ja edulliset tilaukset 

Jos loppuu terät, pigmentit tai muut tarvikkeet, on mahdollista tilata niitä helposti microblading.fi SharpBrowsin TRAIN osasta. Tilaus systeemiä on helppo käyttää myös puhelimesta. Valtava osa tilauksista lähetetään heti ja tuotteet on perilla 3-5 päivässä. SharpBrows oppilaiden hinnat on 30-50% pienemmät verrattuna julkisiin hintoihin. 

buy1.jpg

Kurssin ohjelma

 
 

Ottaen huomioon sen, että oppilas pystyy aloittaman opiskelun heti, kun on varannut paikan koulutukselle ja että oppilas saa myös lukea materiaaleja koulutuksen jälkeen, on SharpBrows Microblading  Artist 2.0 koulutuksien teorian osa vielä lyhyempi ja enemmän aikaa jää microbladingin harjoittelemiseen. Sillä tavalla on todennäköisyys, että oppilas pystyisi aloittamaan microbladingin palveluiden tarjoamisen koulutuksen jälkeen nopeasti, vielä isompi.

1. MICROBLADING

 • Idea. Mihin tehdään microblading, ero pigmentoinista ja tatuoinnista. 
 • Virheet. Isoimmat virheet, mitä tehdään. Kuinka tunnistaa, että microblading tehdään oikein.
 • Pigmentin pysyvyys. Syyt miksi pigmentti poistuu ja mitä on mahdollista tehdä, että tulos olisi pysyvämpi.
   

2. KULMAN DISAINI

 • Muoto. Golden Ratio Työkalu ja kulman pisteiden mittaus ja kulman muodon piirtäminen.
 • Sijainti. Kuinka on parasta löytää oikea sijainti kulmille.
 • Harjoitukset. Aletaan jo harjoittaa kulmien mittausta ja piirtämistä.
   

3. KULMAN KUVIOT

 • European kuvio. Opitaan SharpBrowsin Europe 1 kulman kuvion kaikki osat.
 • Kuvioiden vaihtoehdot. Toisten kuvioiden ideat vaihtoehtoina. 
 • Kuvion piirtäminen. SharpBrows microbladingin kierrokset ja kuvion piirtämisen strategia. 

4. NÄYTE-HOITO

 • Näyte-hoito. Kouluttaja tekee näyte-hoidon mallille alusta loppuun asti.
 • Kuvat / kysymykset. Kaikkea saa kuvaa ja saa tehdä kuvia oman tarpeen.
 • Kysymykset / vastaukset. Kouluttajalta (ja mallilta) saa kysyä kaikkea, että oppilas oppisi nopeammin.
   

  5. HARJOITTELU TEKO-IHOLLE

 • SharpBrows välineet. Aloitus-pakkauksen sisältö. Työkalut, välineet.
 • Microbladingin tekniikka. Kuinka tehdään microbladingiä käytännössä.
 • Harjoittelu. Kulmien muodon ja Europe 1 kuvion piirtäminen teko-iholle.
 

Päivä alkaa 11.00 ja voi loppua vasta 20.00-20.30. Kun tavoite on aidosti oppia microbladingin tekeminen, kouluttaja päästä oppilaan kotiin (tai hotelliin) harjoittelemaan vasta sen jälkeen, kun on varmaa, että oppilas pystyy itse tekemään kaikki työn osaat alusta loppuun asti. Kulmia täytyy piirtää myös illalla koulutuksen jälkeen, elikkä ei ole järkevää suunnitella mitään muuta illaksi. 

Usein on tapahtunut, että ensimmäisen päivän tuloksena on oppilas vähän masentunut ja pelkää, että ei ole mahdollista oppia microbladingiä kahdessa päivässä. Se on normaalia ja usein ensimmäiset kulmien piirrokset on ollut huonot myös niillä, joka on myöhemmin menestyneet erittäin hyvin.


 
 

1. MICROBLADING-BUSINESS

 • Asenne. Asenne ja käyttäytyminen, mikä erotta menestyvät oppilaat niistä, joka ei pystyy aloittamaan.
 • Kuinka aloittaa. Konkreettiset step-by-step ohjeet, kuinka oppilas pystyisi aloittamaan microbladingin palveluiden tarjoamisen.
 • Rahaa. Kuinka on mahdollista tienaa rahaa microbladingillä Suomessa 2017. vuodella.
   

2. VÄRITEORIA

 • SharpBrowsin pigmentit. Base-color pigmentit (2) ja Enhancer pigmentit (2), mitä sekoittamalla saa kaikki värit.
 • Oikea väri. Konkreettinen strategia, millä on aina mahdollista löytää oikea väri eri asiakkaille. 
 • Värien sekoittaminen. Kuinka käytännössä sekoittaa oikea väri jokaiseen hoitoon.
   

3. TYÖPAIKKA ja HYGIENIA

 • Työpaikka. Työpaikan järjestely. Kuinka saat tehdä itselle ideaalisen paikan microbladingin tekemiseksi.
 • Hygienia työpaikalla. SharpBrowsin 7 perus-sääntöä hygienia kohti työpaikalla.
 • Hygienia ennen hoitoa ja hoidon aikana. Kuinka varmistaa sen, että hoito olisi täysin siisti ja hygienian merkeissä virheetön. 

4. HARJOITTELU MALLEILLE

 • 2-3 mallia. Minimissä jokainen oppilas saa tehdä hoidon 2-lle mallille. Ensimmäisen kouluttajan kanssa, toisen mahdollisen paljon itse.
 • Mallit. Oppilas voi kutsua omat mallit. Kouluttaja varmistaa, että niille tehdään kulmat oikein. Jos oppilas ei löytää malleja, me löydetään. 
 • Palaute. Microbladingin tekemisen aikana malleille ja hoitojen välillä antaa kouluttaja koko ajan palautetta oppilaille sen virheistä. 
   

  5. LOPPU

 • Palaute. Kouluttaja antaa konkreettiset ohjeet oppilaille siitä, mitä täytyy tehdä koulutuksen jälkeen.
 • Kysymykset / vastaukset. Kaikki oppilaat saa kysyä kaikkea microbladingistä, mikä ei tullut selväksi.
 • Todistukset. Oppilaat saa SharpBrows Micriblading Artist todistukset.

Täytyy olla valmis siihen, että myös toinen päivä on hyvin intensiivinen. Ja täytyy myös hyväksyä fakta, että oppilasta ei jokainen aloittaa microbladingin tekemistä heti kurssin jälkeen (vaikka valtava osa tekee sitä).


Mitä osallistujat saavat kurssilta

SharpBrows Artist Essentials alotus-pakkauksen***, joka koostuu seuraavista osista: 

 • SharpBrows ammattilaisten microblading työkalu;
 • 25 kappaletta classic-hard neuloja; 
 • 25 kappaletta u-blade neuloja; 
 • Ammattilaisten vedenkestävä kynä;
 • SharpBrows Kultainen suhde -mitta-työkalu.
 • Tarvikkeet (sakset, pinsetit ja muut perus-välineet).
 • 4 Pigmentta: SharpBrows Dark (15ml), SharpBrows Light (15ml), SharpBrows Honey (15ml), SharpBrows Warm Brown (15ml).
 • SharpBrows asiakas materiaalit (suomen kieliset).
 • SharpBrows Hygieniaohjeet* ja Väri-teorian kartta*, SharpBrows Workbook kirja*, SharpBrows 7-step system*, SharpBrows kulman piirros*,  Reminder kortit* (kaikki ne materiaalit on englannin kieliset). 

Sertifikaatti.  Läpäistessään kurssin, kaikki opiskelijat saavat virallisen SharpBrows Artist sertifikaatin. 

Asiakassopimus. Opiskelijat saavat myös lailliset dokumentit joita he tarvitsevat, kun heidän täytyy ottaa asiakkaalta allekirjoitus, jotta he voivat aloittaa palvelun tarjoamisen paljon helpommin. 

Asiakasmateriaalit. Opiskelijat saavat virheettömästi tuotetut kauniit asiakasmateriaalit, joka tekee palvelun myymisestä helpompaa.

* - Kurssin materiaaleista on iso osa englannin kieliset - se helpota paljon, jos osallistuja osaa englantia. 

**- Opiskelijat saa käyttää kameroita koulutuksen aikana.

*** - Pakkaus on ilmaista koulutuksen oppilaille. Koulutuksessa opetetaan microbladingiä noin, että ei ole ehdotonta käyttää tulevaisuudessa aloituspakkauksen välineitä tai pigmenttejä, voi käyttää vapaasti myös toisten tuottajien omia. Koulutuksen hinta on 100% koulutuksesta, aloituspakkaus on oppilaille 0 eur.


Kouluttaja - Siiri Tabri

Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.
— Annika Kakko / KakkoBrows

Siiri Tabri on yksi harvoista Skandinavian kouluttajista, kenellä on iso ja pitkäaikainen kansanvälisen kouluttamisen kokemus. Hän on tehnyt koulutuksia n 5 vuotta, käy jatkuvasti kaikissa microbladingin koulutuksissa ympäri maailma ja on kouluttanut microbladingiä SharpBrowsin kanssa yli 15 maassa (muun muassa Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Englannissa, Baltiassa, Italiassa, Ranskassa, Suomessa, Ruotsissa ja muualla).Hän on tehnyt tuhansia microblading hoitoja ja parisataa näytettä hänen käsi-alasta löytyy osoitteesta alhaalla.

Lue vielä Siiristä ja katso hänen töitä : www.brows.fi/siiri.Konkreettiset tulokset

SharpBrowsin koulutuksien tuloksena Suomessa yli 30 oppilasta on perustanut oman kulma-brandin, muun muassa:

Sen lisäksi on kymmenet oppilaat aloittanut microbladingin palveluiden tarjoamisen omissa salongeissa (Blue Lagoon, Rebel Helsinki, Pieni Kauneushoitola ja monet, monet muut).


Tässä pari näytettä kulmista, mikä koulutuksen käynyt oppilaat on tehnyt


VAROITUS!

Koulutus on tarkoitettu niille, joka on aidosti kiinnostunut microbladingistä ja ei halua vaan jahtaa helppoa rahaa.  Koulutus on hyvin intensiivinen! Jos ryhmä on isompi (>6), on Siirilla mukana toinen kouluttaja, kenellä on myös iso kokemus kulma-koulutuksista. Vaikka koulutuksissa on ollut aina hyvin mukava tunnelma, on myös no-bullshit asenne ja usein osallistujat ei ole tottunut siihen, että kouluttajaa tosiaan kiinnosta se, että oppilas aloittaa microbladingin tekemisen, ja sen vuoksi puhutaan virheistä aika suoralla tavalla. Siiri ymmärtää suomea hyvin, mutta ei puhu täydellisesti. Koulutukset on silti aina suomen kielessä ja Siirin puhe käännetään, jos on tarpeen. Jos osallistuja ei osaa ollenkaan englantia, sitten se on tehnyt painettujen materiaalien ymmärtämisen hankalammaksi, mutta silti sellaiset oppilaat on myös aloittanut koulutuksen tuloksena microblading uran.


Varaa paikka SharpBrowsin koulutukseen Helsingissä. Hinta on 1799 € sis. aloituspakkauksen. Hinta on edullisempi, jos osallistut kaverin kanssa, ketä tunnet aikaisemmin. 

Kurssin varausmaksu on n 30% kurssin hinnasta ja sitä ei palauteta, jos oppilas ei saa / ei pääse / ei halua osallistua.

Name *
Name
Haluatko osallistua kaverin kanssa kenet tunnet aikaisemmin? *

Jos haluat microbladingin tarjousta salongille, pyydämme täyttämään tämän lomakkeen.

Kurssin varausmaksu on n 30% kurssin hinnasta  ja sitä ei palauteta, jos oppilas ei saa / ei pääse / ei halua osallistua.

Sinun nimi *
Sinun nimi

* - Kouluttaja voi tehdä muutoksia koulutuksen ohjelmassa, jos se nopeuttaa microbladingi oppimista. Kaikista teemoista, mistä kouluttaja ei puhu koulutuksen aikana, saa oppilas kysyä myöhemmin ja vastaukset kouluttaja lähettää joko sähköpostissa tai microblading.fi TRAIN osastossa. Kouluttaja voi suurentaa ryhmän kokoa. Jos on tarpeen, täytyy sitten myös ottaa mukaan lisä-kouluttaja ja antaa oppilaille mahdollisuus tutkia kurssi materiaalia etukäteen ja/tai kurssin jälkeen (minimissä 3 kuukautta). 

Palautetta koulutuksesta