Jos varaat nyt paikan SharpBrowsin tämän vuoden koulutukselle, saat ilmaiseksi Brow Analytics-in tilin vuodeksi (hinta 499 eur)


JÄLJELLÄ VIELÄ VIIMEISET PAIKAT TÄMÄN VUODEN KOULUTUKSILLE!

Oppilaiden pyynnöstä tulee syksyllä /talvella  (syyskuu/lokakuu/marraskuu/joulukuu) lisä-koulutuksia Helsinkiin. Hinta 1799 eur*.
* - mahdollisuus maksaa erissä.
* - hinta edullisempi, jos osallistuu monta ihmistä kerralla tai olet jo käynyt jonkun muun kulma-koulutuksen. 

 

Miksi SharpBrows-in koulutus on paras vaihtoehto?

1. Suomenkielinen - On fakta, että kääntäminen hitaasta oppimista huomattavasti, tai jos et ymmärrä kaikkea heti, opit vähemmän. Sen vuoksi SharpBrowsin kouluttajat ja nyt myös Siiri Tabri, on oppinut puhumaan suomea hyvin.
2. Pienet ryhmät -  Kaikki SharpBrows-in koulutuksien ryhmät on nyt rajoitettu: n 10-15 osallistuja maksimissa. Koulutuksissa on yleensä 2 kouluttaja, usein 3 - kaikki osallistujat saa huomiota.
3. Uudet materiaalit netissä - Materiaaleja netissä päivitetään usein. Palaute virheistä on suomenkielinen. Näet uusimmat tiedot, sopimukset jne. 
4. Mahdollisuus maksaa erissä - Saat maksaa koulutuksesta erissä, jos haluat.  Ymmärrämme Sinua ja haluamme tarjoa parhaita mahdollisuuksia saada microbladingin taidot.
5. Mahdollisuus aloitta palvelun tarjoaminen heti - On fakta, että jos oppilas ei aloitta koulutuksen jälkeen microbladingin tekemistä ihmisille, todennäköisyys, että hän aloittaa tulevaisuudessa, on huomattavasti pienempi. Valtava osa SharpBrowsin oppilaista saa koulutuksen tuloksena taidot, millä saa aloittaa microbladingin tekemisen ihmisille.
6. Kolme mallia toisella koulutuspäivällä - Saat ottaa toiselle koulutuspäivälle 2-3 mallia, keneltä saat itse ottaa maksun.
7. Mahdollisuus päästä microblading.fi kartalle - SharpBrows tekee yhteistyötä Microblading.fi ja sivuston kanssa, missä käy joka päivä paljon ihmistä, kenestä valtava osa on Suomesta ja aidosti kiinnostunut microbladingin palvelusta. Koulutuksen tuloksena on mahdollista päästä kartalle (jos lähetät kouluttajalle kuvia ja otat huomioon palautetta)  ja saada näkyvyyttä siellä, missä aidosti tarvitset.  
8. Konkreettinen business osa - Koulutuksessa puhutaan konkreettisesti siitä, kuinka saat käynnistä oman kulma bisneksen ja tienaa rahaa Suomessa. 
9. Kaiken enemmän tekijöitä- Monet Skandinavian parhaat microbladingin tekijät on käynyt SharpBrows koulutuksen.
10. Koulutuskeskus Helsingissä - SharpBrowsilla on koulutuskeskus Helsingissä, missä on mahdollista vuokraa työpöytä 15€/tunti. Tai sopia harjoittelu-aika kouluttajan kanssa.
 

Haluat paikan? Kysy tarjouksia eri koulutuksen viimeisille paikoille 

Nimi *
Nimi
Milloin haluat tulla koulutukselle? *

Palautteen antaminen on ollut ja on kaikkien johtavien microbladingin koulutus-systeemien yksi isoimmista ongelmista. Sitä ei ole SharpBrowsin kanssa enää. Kaikki uudet oppilaat, joka varaa paikan nyt, saa 1 vuoden aikana palautteen uuden Brow Analytics 2.0 ohjelman kautta ilmaiseksi (arvo 499 eur). Se merkitsee sitä, että kehityt huomattavasti nopeammin ja saat konkreettisia ohjeita omien virheiden perusteella siitä, kuinka tehdä kulmia paremmin. Suomeksi


Lisäksi sisältää Brow Analytics ohjelma uusille oppilaille myös video osan ja kysymyksien ja vastauksien osan.


Helmikuusta 2017 alkaen tehdään kaikki SharpBrows Microblading alkeiskurssit uuden Artist 2.0 ohjelman perusteella.

SharpBrows Microblading Artist 2.0 koulutus on jatkokehitys Euroopassa erittäin suositulle SharpBrows Microblading Artist koulutukselle.  Se koulutus on tarkoitettu opiskelijoille jotka eivät ole osallistuneet microblading koulutuksiin aiemmin ja haluavat oppia taidon perusteet ja alkeet. Usein tämä pitää sisällään pienten salonkien omistajat, kosmetologit, meikkaajamaskeeraajat ja esim. ripsi-ammattilaiset. Ei haittaa, vaikkei opiskelijalla ole pohjalla minkäänlaista aikasempaa tietoa väliaikaisista tai pysyvistä meikeistä tai kulmien siistimisestä. Me olemme löytäneet tavan, jolla oppimisprosessi alkaa paljon nopeammin.
 

SharpBrows Microblading Artist 2.0 koulutus järjestetään pienissä noin 10 oppilaan ryhmissä*. Jos ryhmässä on yli 4 oppilasta, tulee mukaan myös toinen kouluttaja. Olemme huomanneet, että näin voimme taata oppilaiden saavan parhaan mahdollisen henkilökohtaisen tuen ja opetuksen, jotta he pystyvät oppimaan taidon niin lyhyessä ajassa ja alkamaan tarjota palvelua asiakkaille mahdollisimman pian.
 


 
80%

Isoin ero SharpBrowsin koulutuksien ja muiden microbladingin koulutusten välillä on erityisen yksinkertainen: Yli 80% SharpBrowsin koulutuksiin tulevista ihmisistä alkaa tarjoa microbladingin palveluita koulutukseen jälkeen. On surullinen fakta, että yleensä se luku on Euroopassa vain n 15%. Ja se on myös syy, miksi SharpBrows on  menestynyt Skandinaviassa noin hyvin.


Yhteistyö Microblading.fi kanssa

Elokuussa 2016. aloitti SharpBrows yhteistyön microblading.fi kanssa. Sen tuloksena on SharpBrowsin kurssin todistuksen saajalle avattu selkeä ja yksinkertainen tie eteenpäin. Jos oppilas on itse aktiivinen, aloitta microbladingin tekemisen ja lähettää kuvia töistä, pääse hän pian microblading.fi kartalle, mitä katso joka päivä 500-1000 microbladingistä kiinnostunut ihmistä.


Pysyvä tuki oppilaille

Ennen koulutusta. Nopeuttaaksemme oppimisprosessia ja säästääksemme enemmän aikaa itse harjoittelulle, kaikille opiskelijoiolle taataan pääsy virtuaalikoulutus Microblading.fi TRAIN-ympäristöön internetissä. Syy tähän on yksinkertainen: tällätavin meidän ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa koulutuksessa materiaalin läpikäymiseen. 

Koulutuksen jälkeen. Koulutuksen jälkeen oppilaat saavat palautetta töistä. Sen lisäksi säilyy pääsy microblading.fi TRAIN osaan 12 kuukaudeksi (kouluttaja voi pidentää sitä). Elikkä, SharpBrows Artist koulutuksen oppilaat saa myös kaikki uudet SharpBrows Artist 2.0 koulutuksen materiaalit, mikä lisätään microblading.fi TRAIN osaan, ilmaiseksi.


Nopeat ja edulliset tilaukset 

Jos loppuu terät, pigmentit tai muut tarvikkeet, on mahdollista tilata niitä helposti microblading.fi SharpBrowsin TRAIN osasta. Tilaus systeemiä on helppo käyttää myös puhelimesta. Valtava osa tilauksista lähetetään heti ja tuotteet on perilla 3-5 päivässä. SharpBrows oppilaiden hinnat on 30-50% pienemmät verrattuna julkisiin hintoihin. 

buy1.jpg

Kurssin ohjelma

 
day1.png
 

Ottaen huomioon sen, että oppilas pystyy aloittaman opiskelun heti, kun on varannut paikan koulutukselle ja että oppilas saa myös lukea materiaaleja koulutuksen jälkeen, on SharpBrows Microblading  Artist 2.0 koulutuksien teorian osa vielä lyhyempi ja enemmän aikaa jää microbladingin harjoittelemiseen. Sillä tavalla on todennäköisyys, että oppilas pystyisi aloittamaan microbladingin palveluiden tarjoamisen koulutuksen jälkeen nopeasti, vielä isompi.

1. MICROBLADING

 • Idea. Mihin tehdään microblading, ero pigmentoinista ja tatuoinnista. 
 • Virheet. Isoimmat virheet, mitä tehdään. Kuinka tunnistaa, että microblading tehdään oikein.
 • Pigmentin pysyvyys. Syyt miksi pigmentti poistuu ja mitä on mahdollista tehdä, että tulos olisi pysyvämpi.
   

2. KULMAN DISAINI

 • Muoto. Golden Ratio Työkalu ja kulman pisteiden mittaus ja kulman muodon piirtäminen.
 • Sijainti. Kuinka on parasta löytää oikea sijainti kulmille.
 • Harjoitukset. Aletaan jo harjoittaa kulmien mittausta ja piirtämistä.
   

3. KULMAN KUVIOT

 • European kuvio. Opitaan SharpBrowsin Europe 1 kulman kuvion kaikki osat.
 • Kuvioiden vaihtoehdot. Toisten kuvioiden ideat vaihtoehtoina. 
 • Kuvion piirtäminen. SharpBrows microbladingin kierrokset ja kuvion piirtämisen strategia. 

4. NÄYTE-HOITO

 • Näyte-hoito. Kouluttaja tekee näyte-hoidon mallille alusta loppuun asti.
 • Kuvat / kysymykset. Kaikkea saa kuvaa ja saa tehdä kuvia oman tarpeen.
 • Kysymykset / vastaukset. Kouluttajalta (ja mallilta) saa kysyä kaikkea, että oppilas oppisi nopeammin.
   

  5. HARJOITTELU TEKO-IHOLLE

 • SharpBrows välineet. Aloitus-pakkauksen sisältö. Työkalut, välineet.
 • Microbladingin tekniikka. Kuinka tehdään microbladingiä käytännössä.
 • Harjoittelu. Kulmien muodon ja Europe 1 kuvion piirtäminen teko-iholle.
 

Päivä alkaa 11.00 ja voi loppua vasta 20.00-20.30. Kun tavoite on aidosti oppia microbladingin tekeminen, kouluttaja päästä oppilaan kotiin (tai hotelliin) harjoittelemaan vasta sen jälkeen, kun on varmaa, että oppilas pystyy itse tekemään kaikki työn osaat alusta loppuun asti. Kulmia täytyy piirtää myös illalla koulutuksen jälkeen, elikkä ei ole järkevää suunnitella mitään muuta illaksi. 

Usein on tapahtunut, että ensimmäisen päivän tuloksena on oppilas vähän masentunut ja pelkää, että ei ole mahdollista oppia microbladingiä kahdessa päivässä. Se on normaalia ja usein ensimmäiset kulmien piirrokset on ollut huonot myös niillä, joka on myöhemmin menestyneet erittäin hyvin.


 
day2.png
 

1. MICROBLADING-BUSINESS

 • Asenne. Asenne ja käyttäytyminen, mikä erotta menestyvät oppilaat niistä, joka ei pystyy aloittamaan.
 • Kuinka aloittaa. Konkreettiset step-by-step ohjeet, kuinka oppilas pystyisi aloittamaan microbladingin palveluiden tarjoamisen.
 • Rahaa. Kuinka on mahdollista tienaa rahaa microbladingillä Suomessa 2017. vuodella.
   

2. VÄRITEORIA

 • SharpBrowsin pigmentit. Base-color pigmentit (2) ja Enhancer pigmentit (2), mitä sekoittamalla saa kaikki värit.
 • Oikea väri. Konkreettinen strategia, millä on aina mahdollista löytää oikea väri eri asiakkaille. 
 • Värien sekoittaminen. Kuinka käytännössä sekoittaa oikea väri jokaiseen hoitoon.
   

3. TYÖPAIKKA ja HYGIENIA

 • Työpaikka. Työpaikan järjestely. Kuinka saat tehdä itselle ideaalisen paikan microbladingin tekemiseksi.
 • Hygienia työpaikalla. SharpBrowsin 7 perus-sääntöä hygienia kohti työpaikalla.
 • Hygienia ennen hoitoa ja hoidon aikana. Kuinka varmistaa sen, että hoito olisi täysin siisti ja hygienian merkeissä virheetön. 

4. HARJOITTELU MALLEILLE

 • 2-3 mallia. Minimissä jokainen oppilas saa tehdä hoidon 2-lle mallille. Ensimmäisen kouluttajan kanssa, toisen mahdollisen paljon itse.
 • Mallit. Oppilas voi kutsua omat mallit. Kouluttaja varmistaa, että niille tehdään kulmat oikein. Jos oppilas ei löytää malleja, me löydetään. 
 • Palaute. Microbladingin tekemisen aikana malleille ja hoitojen välillä antaa kouluttaja koko ajan palautetta oppilaille sen virheistä. 
   

  5. LOPPU

 • Palaute. Kouluttaja antaa konkreettiset ohjeet oppilaille siitä, mitä täytyy tehdä koulutuksen jälkeen.
 • Kysymykset / vastaukset. Kaikki oppilaat saa kysyä kaikkea microbladingistä, mikä ei tullut selväksi.
 • Todistukset. Oppilaat saa SharpBrows Micriblading Artist todistukset.

Täytyy olla valmis siihen, että myös toinen päivä on hyvin intensiivinen. Ja täytyy myös hyväksyä fakta, että oppilasta ei jokainen aloittaa microbladingin tekemistä heti kurssin jälkeen (vaikka valtava osa tekee sitä).


Mitä osallistujat saavat kurssilta

SharpBrows Artist Essentials alotus-pakkauksen***, joka koostuu seuraavista osista: 

 • SharpBrows ammattilaisten microblading työkalu;
 • 25 kappaletta classic-hard neuloja; 
 • 25 kappaletta u-blade neuloja; 
 • Ammattilaisten vedenkestävä kynä;
 • SharpBrows Kultainen suhde -mitta-työkalu.
 • Tarvikkeet (sakset, pinsetit ja muut perus-välineet).
 • 4 Pigmentta: SharpBrows Dark (15ml), SharpBrows Light (15ml), SharpBrows Honey (15ml), SharpBrows Warm Brown (15ml).
 • SharpBrows asiakas materiaalit (suomen kieliset).
 • SharpBrows Hygieniaohjeet* ja Väri-teorian kartta*, SharpBrows Workbook kirja*, SharpBrows 7-step system*, SharpBrows kulman piirros*,  Reminder kortit* (kaikki ne materiaalit on englannin kieliset). 

Sertifikaatti.  Läpäistessään kurssin, kaikki opiskelijat saavat virallisen SharpBrows Artist sertifikaatin. 

Asiakassopimus. Opiskelijat saavat myös lailliset dokumentit joita he tarvitsevat, kun heidän täytyy ottaa asiakkaalta allekirjoitus, jotta he voivat aloittaa palvelun tarjoamisen paljon helpommin. 

Asiakasmateriaalit. Opiskelijat saavat virheettömästi tuotetut kauniit asiakasmateriaalit, joka tekee palvelun myymisestä helpompaa.

* - Kurssin materiaaleista on iso osa englannin kieliset - se helpota paljon, jos osallistuja osaa englantia. 

**- Opiskelijat saa käyttää kameroita koulutuksen aikana.

*** - Pakkaus on ilmaista koulutuksen oppilaille. Koulutuksessa opetetaan microbladingiä noin, että ei ole ehdotonta käyttää tulevaisuudessa aloituspakkauksen välineitä tai pigmenttejä, voi käyttää vapaasti myös toisten tuottajien omia. Koulutuksen hinta on 100% koulutuksesta, aloituspakkaus on oppilaille 0 eur.


Kouluttaja - Siiri Tabri

Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.
— Annika Kakko / KakkoBrows

Siiri Tabri on yksi harvoista Skandinavian kouluttajista, kenellä on iso ja pitkäaikainen kansanvälisen kouluttamisen kokemus. Hän on tehnyt koulutuksia n 5 vuotta, käy jatkuvasti kaikissa microbladingin koulutuksissa ympäri maailma ja on kouluttanut microbladingiä SharpBrowsin kanssa yli 15 maassa (muun muassa Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Englannissa, Baltiassa, Italiassa, Ranskassa, Suomessa, Ruotsissa ja muualla).Hän on tehnyt tuhansia microblading hoitoja ja parisataa näytettä hänen käsi-alasta löytyy osoitteesta alhaalla.

Lue vielä Siiristä ja katso hänen töitä : www.brows.fi/siiri.Konkreettiset tulokset

SharpBrowsin koulutuksien tuloksena Suomessa yli 30 oppilasta on perustanut oman kulma-brandin, muun muassa:

Sen lisäksi on kymmenet oppilaat aloittanut microbladingin palveluiden tarjoamisen omissa salongeissa (Blue Lagoon, Rebel Helsinki, Pieni Kauneushoitola ja monet, monet muut).


Tässä pari näytettä kulmista, mikä koulutuksen käynyt oppilaat on tehnyt


VAROITUS!

Koulutus on tarkoitettu niille, joka on aidosti kiinnostunut microbladingistä ja ei halua vaan jahtaa helppoa rahaa.  Koulutus on hyvin intensiivinen! Jos ryhmä on isompi (>6), on Siirilla mukana toinen kouluttaja, kenellä on myös iso kokemus kulma-koulutuksista. Vaikka koulutuksissa on ollut aina hyvin mukava tunnelma, on myös no-bullshit asenne ja usein osallistujat ei ole tottunut siihen, että kouluttajaa tosiaan kiinnosta se, että oppilas aloittaa microbladingin tekemisen, ja sen vuoksi puhutaan virheistä aika suoralla tavalla. Siiri ymmärtää suomea hyvin, mutta ei puhu täydellisesti. Koulutukset on silti aina suomen kielessä ja Siirin puhe käännetään, jos on tarpeen. Jos osallistuja ei osaa ollenkaan englantia, sitten se on tehnyt painettujen materiaalien ymmärtämisen hankalammaksi, mutta silti sellaiset oppilaat on myös aloittanut koulutuksen tuloksena microblading uran.


Varaa paikka SharpBrowsin koulutukseen Helsingissä. Hinta on 1799 € sis. aloituspakkauksen. Hinta on edullisempi, jos osallistut kaverin kanssa, ketä tunnet aikaisemmin. 

Kurssin varausmaksu on n 30% kurssin hinnasta ja sitä ei palauteta, jos oppilas ei saa / ei pääse / ei halua osallistua.

Name *
Name
Haluatko osallistua kaverin kanssa kenet tunnet aikaisemmin? *

Jos haluat microbladingin tarjousta salongille, pyydämme täyttämään tämän lomakkeen.

Kurssin varausmaksu on n 30% kurssin hinnasta  ja sitä ei palauteta, jos oppilas ei saa / ei pääse / ei halua osallistua.

Sinun nimi *
Sinun nimi

* - Kouluttaja voi tehdä muutoksia koulutuksen ohjelmassa, jos se nopeuttaa microbladingi oppimista. Kaikista teemoista, mistä kouluttaja ei puhu koulutuksen aikana, saa oppilas kysyä myöhemmin ja vastaukset kouluttaja lähettää joko sähköpostissa tai microblading.fi TRAIN osastossa. Kouluttaja voi suurentaa ryhmän kokoa. Jos on tarpeen, täytyy sitten myös ottaa mukaan lisä-kouluttaja ja antaa oppilaille mahdollisuus tutkia kurssi materiaalia etukäteen ja/tai kurssin jälkeen (minimissä 3 kuukautta). 

Palautetta koulutuksesta

Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen! Kaikki kerrotiin hyvin selkeästi ja niin kauan että varmasti ymmärtää. Ihana myös se, että Siiri olisi voinut olla mun kanssa vaikka koko yön harjoittelemassa niitä, pääasia että osaisin. Siiri on rauhallinen, erittäin tarkka ja kouluttajana paras mahdollinen. Kiitos vielä koulutuksesta!
- Merlin
Kiitos, koulutus oli tosi hyvä! Siiri on supertaitava, mutta ehkä vähän hiljainen. 😊 Hän puhuu suomea tosi hyvin, eli sitä ei ainakaan tarvitse huolehtia. Minulle itselleni kouluttajan jokainen sana on aarre. ❤️ Materiaalit ovat todella hyvät ja hyvälaatuiset, kestävät varmasti käytössä! Kouluttajien tapa kertoa asioita on todella mukaansatempaava, hyvä ja hauska. Arvostan myös niiden tapaansa ottaa jokainen osallistuja huomioon, koko aikainen läsnäolo ja kuunteleminen. En tiedä pystynkö itse samaan kouluttaessani, niin hienoa se oli. Loistava tiimi, todellakin!!! ❤️
- Hanna S
Olin todella tyytyväinen koulutukseen! Siirille superisot kiitokset hyvästä ohjauksesta ja kaikista neuvoista, todella ihana ja inspiroiva ihminen😊❤️
- Emilia
Kiitos paljon! :) “Mulla on koulutuksesta pelkkää hyvää sanottavaa, sisältö oli selkeä ja asiat kerrottiin hyvin tarkasti ja ilmapiiri oli tosi positiivinen ja kannustava, todellakin jäi sellainen fiilis, että tästä tää lähtee!! Olette hyvin asiantuntevia ja tuntui, että teiltä oli helppo kysyä neuvoa. Iso kiitos! :) Siiri on ihana ja todella taitava ammattilainen, ja mielelläni haluaisin Siirin tekemät kulmat myös itselle ❤ 😊
- Terhi
Mahtava koulutus ! Sai hyvät opit. Siiri on ihana tyyppi ja osasi kouluttaa hyvin 😊“
- Noora
Olin tosi tyytyväinen koulutukseen, oli ammattitaitoiset kouluttajat ja intensiivinen kurssi! Tuli tosi paljon informaatiota mutta olisi voinut kuunnella vielä vaikka kolmannenkin koulutuspäivänkin, meni aika niin nopeasti 😍 Siirille terveisiä että uskomattoman lahjakas ammattilainen ja ihana kouluttaja 😊 Todellinen microblading mestari! Ja joo täytyy katsoa noita videoita Brow Analyticsiltä mahdollisimman pian!
- Hanna
Oli rankka intensiivinen koulutus, mutta sen arvoista. Hyvä kun sai rehellistä palautetta, koska se tekee meistä vielä paremmat microblading ammattilaiset. Siiri oli myös aivan mahtava kouluttaja ☺
- Liisbet
Koulutus oli intensiivinen ja kattava. Sen pohjalta on ollut varma ja luottavainen olo alkaa tekemään microbladingiä. Siiri on kouluttajana tarkka ja selkeästi ammattilainen! Kiitos vielä koulutuksesta!
- Laura
Olen super tyytyväinen koulutukseen. Oli todella hyvä että sain opetella Siirin kanssa kaksin tekemään microblading kulmia. Koulutusmateriaalit olivat hyvin laajat mutta ne oli helppo oppia kun kaikki selitettiin minulle niin selkeästi ja aina kysyttiin että ymmärrän varmasti! Oli kyllä aivan älyttömän kivat kaksi päivää. Siiri on niin taitava ja ihana ihminen! ✨❤️ Kiitos!
- Jenniina
Olimme todella tyytyväisiä koulutukseen. Koulutus oli todella laaja ja intensiivinen kokonaisuus. Teoria käytiin hyvin perusteellisesti, että mieleen ei jäänyt leijumaan kysymyksiä. Varmoin mielin pystyy heti lähtee tekemään asiakkaille. Mahtavaa myös, että koulutus ei jää tähän. Vaan saa palautetta töistä, mikä tukee kehittymistä. ISO KIITOS ❤️
- Salla
Kiitos koulutuksesta! Vaikka päivät oli pitkiä niin oli mahtava huomata kuinka kouluttajat panostivat jokaisen oppilaan oppimiseen ja huumoriakin riitti vielä myöhään illallakin. Raskas, hauska ja antoisa koulutus :)
- Susanna
Kiitos hyvästä koulutuksesta! Siiri ja muut kouluttajat olivat mahtavia
- Anh Thu
Kiitos koulutuksesta, pidin siitä tosi paljon vaikka se rankka olikin 😀 Koulutus oli todella kattava ja kouluttajat selkeästi ammattilaisia. Koulutuspäivät olivat rankkoja mutta pidin koulutuksen tunnelmasta ja vaikka töitä tehtiin kovasti, kaikessa oli huumori mukana! Siiri ja muut kouluttajat olivat tosi mukavia, he auttoivat ja neuvoivat hyvin! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen!
- Jenni H.
Siiri oli oikein kiva ja asiantunteva. On ollut mahtavaa saada palautetta ja apua häneltä kurssin jälkeen tosi nopeasti.
- Kaisu
Kiitos mukavasta koulutuksesta. Sain hyvät valmiudet microbladingiin tekemiseen. Olen jo päässyt tekemään yhdet ja useita malleja on jo varattu :)
- Jonna
Tykkäsin erityisesti kouluttajien vaativasta opetuksesta. Ihan hyvä ei ollut tarpeeksi vaan erinomaiseen pyrittiin :) Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa ja perusteellinen koulutus. Kouluttajien intohimon työhön kyllä huomasi 😊
- Elli
Moikka! 😍😍 siis mä oon ikinä onnellinen ja tykkäsin mielettömästi koulutuksesta! Vilpittömästi voin suositella sekä Siiriä että toisia, koulutus ei ollut tylsä vaan erittäin mielenkiintoinen ja hauska! Hetkeäkään ei ollut etteikö jaksaisi keskittyä😍👌👌 aivan nappiin! Kiiiiiitos vielä ja mikä mahtavinta niin tukea saa AINA <3
- Jenny
Ja kiitos paljon koko koulutuksesta! Vaikka olikin rankka mutta silti antoisa nyt kun on saanut käytyä vielä kaikki materiaalit läpi ja sisäistää asiat kunnolla. Kulmiakin on päässyt tekemään nyt paremmalla tekniikalla 😉
- Emmi
Huikea,intensiivinen koulutus joka antaa hyvät valmiudet microbladingin tekoon! Ihanat ja todella osaavat kouluttajat, suosittelen 😊
- Jenna
Vaikka ennakkoon tiesinkin, että koulutus on intensiivinen, niin sitä se todellakin oli! Rankat mutta erittäin antoisat kaksi päivää. Kouluttajat selitti asiat hyvin ja selkeästi, että varmasti ainakin itse opin ja ymmärsin kaiken sekä antoi erittäin suoran palautteen. Se on tietysti tärkeää oman kehittymisen kannalta. Yleisesti huomasi selkeästi, että tavoitteena tosiaan oli saada meistä kaikista hyviä microblading artisteja ja kehittää meistä niin hyviä kuin suinkin kahdessa päivässä voi. Siiriltä sain myös hyviä neuvoja kulmien piirrustusvaiheessa ja Kristi auttoi paljon itse harjoittelupäivänä. Mukavaa, että pidätte huolta myös näin koulutuksen jälkeen, kun niin moni kouluttaja sitten jättää vain oman onnensa nojaan.
- Linda
Siiri oli rauhallinen ja tarkka kouluttaja. Otti hyvin huomioon oppilaan tarpeet🙂
- Harriet
Siiri oli hyvä kouluttaja, kertoi heti jos teki jotain väärin ja näytti ja neuvoi miten tehdä paremmin! :) Hänestä huokui ammattilaisuus!
- Milla
Olin erittäin tyytyväinen koulutukseen. En osannut odottaa näin rankkaa koulutusta. Rehellinen palaute antoi potkua kehitykseen. Siiri oli erittäin ammattitaitoinen, kertoi mikä on väärin ja kuinka se tehdään paremmin. Näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin. KIITOS :) Teijän koulutus oli kyllä ihan paras! Suosittelin ystävällenikin teitä :)
- Katriina
Kurssi oli tosi hyvä ja intensiivinen.  Siiri oli koko ajan hyvin apuna ja todella taitava opettaja mutta ehkä voisi olla vähän iloisempi :) Antoi hyvin haastetta ja sisältö oli monipuolinen. Olin kaikin puolin tyytyväinen kurssiin ja yhteydenpito teille päin toimii myös tosi hyvin.
- Suvianni
Olen tyytyväinen koulutukseen, noin lyhyeen aikaan oli mahdutettu paljon asiaa. Siiri on todella taitava kulma artisti, joten oli kiva nähdä miten hän työskentelee ja lähteä itse tavoittelemaan samaa taitoa! Siiri osasi hyvin neuvoa mitä asioita korjata ja mikä oli hyvää.
- Tiia
Siiri on hyvä kouluttaja, hän osaa rauhallisesti selittää asiat.
- Jenny
Koulutus oli erilainen, mihin tähän saakka olen tottunut. Pidin siitä, että teimme paljon ja että reagoitte nopeasti viesteihin. Myös se on tärkeää, että sain valmiudet työskentelyyn välittömästä.
- Salla
Tosi kattava koulutus, tärkeiden asioiden painottaminen oli hyvä ja asiat jäi mieleen! Materiaalit todella hyvät, niistä voinut kerrata asioita jälkeen päin. Hyvä menetelmä ja ihanat kouluttajat. Siiri on mahtava ❤
- Aleksiina
Oli tosi hyvä koulutus ja paljon asiaa saatu kahteen päivään. Aloitan tammikuussa microbladingin, joten olen tyytyväinen.
- Hanna
SharpBrowsin koulutus antoi hyvät perusteet microblading tekemisen aloittamiseen ja koulutuksen lisäksi saama jälkituki on auttanut kehittymisessä koulutuksen jälkeenkin. Koulutus oli hyvin käytännönläheinen ja Siirin opinahjossa pystyi näkemään, mitä microblading parhaimmillaan on, ja asettamaan saman itselleen tavoitteeksi.
- Eveliina
This was the best training in the field of beauty that I have experienced, packed with professional advice, tricks to accomplish the best results and actual practical experience to make you feel comfortable about the procedure.
- H. Adams
The training was very good, intense, a lot of information in two days but very good! And you have already answered quickly to questions and been very helpful.
- Jonna
I think that Siri is one of the best in this business and I am glad that I had the chance to learn from her. In my opinion all her work is like a piece of art. She was very patient, approachable and professional. I am very happy that I attended the course and would highly recommend it to anyone who is interested in microblading!
- Tsvetelina
Haluaisin sen sanoa Siiristä, että häneltä opin itsevarmuuden microblading työssä ja en jännitä kulmien tekemistä enään niin paljon. Koulutus oli todella hauska ja opettavainen. En usko että parempaa koulutusta löytyy kun tämä! Hyvin jaksoi myös keskittyä koulutuksessa kun oli mukavat ja pätevät kouluttajat :-) Ja Siirin tekemät kulmat minulle on täydelliset ja muutenkin hänen käden jälki on täydellistä!
- Sophia
Koulutukseen olin enemmän kuin tyytyväinen. mitään en olisi muuttanut. Kouluttajat oli loistavia. Siiri rauhallinen ja ammattitaitoinen ja innostava. Kiitoksia vielä paljon. Kalenteri täytti hujauksessa microblading ajoista :)
- Johanna
Microblading-koulutus oli erittäin tiivis ja perusteellinen. Kaikki tieto oli ”pakattu” hyvin 2 koulutuspäivään. Siiri opetti ja perusteli opettamaansa erittäin hyvin. Osasi vastata esitettyihin kysymyksiin, eikä jäänyt ” kysymysmerkkejä”! Siiri käytännössä huippu taitava tekijä, taitava opettaja ja hurmaava persoona! Kiitos! 👏👍🤗🤗
- Mira
Kiitos, ihan mahtava koulutus! Todella rankka ja pitkät päivät mutta kaikki oli sen arvoista. Siiri on todella taitava ja osasi antaa hyviä vinkkejä kulmien tekoon. Siiri pelasti hankalat tilanteet ja niistä pystyin itse myös oppimaan.
- Annika
Olin todella tyytyväinen koulutukseen ja kouluttajiin. Viikonloppu oli rankka mutta antoisa :) vielä on paljon opittavaa mutta tästä on hyvä aloittaa microblading!
- Minna
Kiitos koulutuksesta! Yllättävän pitkät päivät, joten oli aika rankka viikonloppu. Mutta tosi kattava koulutus ja tosi hyvät kouluttajat! Jäi fiilis, että voi heti aloittaa tekemisen asiakkaille.
- Anni
Kiitos intensiivisestä koulutuksesta. Koulutus oli hyvä ja sai kyllä hyvin apua ja neuvoja ja suoraa palautetta. Toivottavasti tämä hyvä tuki jatkuu myös tulevaisuudessa että teille voi aina lähettää kysymyksiä ja palautetta. Kiitos!
- Karoliina
Kiitos koulutuksesta!! Musta koulutus oli todella hyvä! Vaikka koulutuspäivät oli pitkiä, hirveesti tuli uutta asiaa ja paljon tekemistä, niin silti jaksoi keskittyä koko päivän 120-lasissa! Asiat käytiin tarkkaan läpi ja kouluttajat kertoi heti mikä on pielessä ja miten voi parantaa! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen ja nyt on sellainen olo, että uskaltaa hyvin alkaa harjoittelemaan kulmia!  Myös muut koulutuksessa käydyt asiat, esim markkinointi jne. Oli tosi hyödyllistä ja hyvää tietoa! Laitoin eilen itse koulutuksen jälkeen kuvan facebookkiin ja instagramiin, että ensimmäiset 15 asiakasta saa kulmat hintaan 150e (normaalisti 250e) ja nyt jo yli 15 kyselyä ajoista! Eli tosi nopeesti ne menee! Kiitos teille 😊 Ainoa oma negatiivinen juttu, että kalenteri on hius ja ripsitöitä täynnä pari viikkoa (muutamia kulmia saan otettua iltaisin) ja sen jälkeen pääsen vasta kunnolla vauhtiin kulmien kanssa! Olisi pitänyt olla niin fiksu, että jättää kalenteriin enemmän vapaata kulmillekkin heti koulutuksen jälkeen!  Kiiiitos paljon loistavasta koulutuksesta ja ihanista kouluttajista!  
- Eveliina L.
Kiitos Siiri ja kumppanit mahtavasta koulutuksesta. Olen paljon kuullut aikaisemmin,että teiltä saa erinomaisen koulutuksen,jos haluaa aloittaa microblading -artistina. Koulutuksen käytyäni voin täysin sydämin olla samaa mieltä. Olen supertyytyväinen,että valitsin juuri Teidät! On myös ihana asia,että te vastaatte melkein samantien sähköpostiviesteihini.
- Arja
Kiitos paljon koulutuksesta. Olin erittäin tyytyväinen ja oli oikein mukava yllätys, että teitä tuli kaksi. Näin saimme vielä suuremman huomion ja opastuksen. Mielestäni oli hyvä, että tärkeimpiä asioita painotettiin moneen kertaan, jotta ne varmasti jäivät mieleen. Selitit tekniikan yksinkertaisesti ja selkeästi - loppujen lopuksihan microblading on erittäin yksinkertaista kun on selkeät säännöt, superpaljon treeniä ja harjoittelua vaan niin kehittyy. Koulutus oli oikein onnistunut ja mielestäni saimme sen mitä lähdimme hakemaan. Olin myös oikein tyytyväinen kouluttaja valintaani. Kouluttajat on mielenkiintoisia persoonia ja niiden tekniikkansa on fiksu, jolla ne saa lopulta luotua oppilaisiin itseluottamusta. Huomasinkin täältä, että ne on opiskellut psykologiaa 😉 On myös erittäin hienoa, että koulutus ei sinänsä lopu tähän, vaan saa palautetta työstä myöhemmin. Iso kiitos siis 🙏❤️
- Jonna
Kiitos todella hyvästä koulutuksesta! Olen kyllä tyytyväinen koulutukseen! Oli todella hyvä että koulutus on intensiivistä vaikkakin raskaita pitkiä päiviä, sain kyllä koulutukselta sen mitä odotinkin!  Ja Siiri on todella hyvä kouluttaja! :)
- Eveliina
Suuri kiitos vielä kerran! Koulutus ylitti kaikki meidän odotukset. Intensiivinen ja todella kattava koulutus. Kirjalliset materiaalit loistavat! Tätä parempaa koulutusta ei olisi voinut saada!
- Heidi
Ensinnäkin, kiitos koulutuksesta, se oli ihan super! Ensimmäinen tosi hyvä asia oli se kun piirsimme tekoihoon, koulutuksessa kerrottiin tarkasti virheet mitä teki ja pyrittiin korjaamaan ne seuraavalla yrityksellä. Myös kaikki asiat mitä käytiin läpi, kerrottiin tosi selkeästi. Pidin myös siitä, kun kerrottiin kuinka pääsee hyvin alkuun microbladingin tekemisessä kurssin jälkeen. Koulutus materiaalit mitkä saatiin kotiin, on myös hyvät. Siiri oli kouluttajana rauhallinen, ja antoi rakentavasti palautetta. Mitään huonoa sanottavaa/ parannettavaa en keksi. Vaikka olemme nuorimmat, tulemme parhaiksi! :D
- Jasmin
Kurssi täytti ne kaikki lupaukset, jotka ennen kurssia luvattiinkin. Intensiivinen tehokurssi, joka antoi hyvät eväät uuden työn aloittamiseen. Oli ilo huomata, että kouluttajat todellakin halusivat, että kaikki kurssilaiset oppivat oikeat perustekniikat ja alkavat myös tulevaisuudessa tätä työtä tekemään.
- Mari
Tykkäsin! Tuntu että teitä oikeesti kiinnosti että opitaan microblading hyvin ja aletaan tekemään sitä koulutuksen jälkeen.
- Erja
Olen tosi tyytyväinen, kaikki kolme kouluttajaa olivat mahtavia ja päivät meni ihan hujauksessa vaikka olivat pitkiä. Toinen kouluttaja oli myös aivan mahtava persoona, tylsää kouluttajaa ei olis edes jaksanut kuunnella niin pitkään. Vaativia, kannustavia ja hauskoja olivat kaikki. Iso kiitos :)
- SuviÄnn
Kiitos kurssista, opetus on hyvää. Siiri on hyvä opettaja ja apua saa aina kun tarvitsee.  Kurssi on todella intesiivinen.
- Petra
Kiitos koulutuksesta!! Siiri, ja toiset kouluttajat olivat kaikki loistavia!! Osasivat kertoa ja näyttää kaiken hyvin ja antoivat myös hyvin palautetta! Koulutus oli myös rankka, mutta täysin sen arvoista!
- Amanda
Siiri ja 2 toista kouluttaja oli niin mukavia! Tosi ammattilaiset! Oli ihan superhyvä fiilis siitä 💝❤️
- Tran
Paljon Kiitoksia Upeasta koulutuksesta!! Olen aivan innoissani kun pääsen kulmia tekemään. Koulutus oli perusteellinen ja kouluttajat loistavia 😊
- Monica
Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa - ja myös koulutuksen jälkeen tuki on ollut uskomatonta. Innostavaa, välittävää, erittäin tarkkaa ja oikeasti asiantuntevaa. Suosittelen koulutusta varauksetta kaikille kiinnostuneille.
- Taru
Koulutus oli todella hyvä ja TODELLA RANKKA!!!! Meinasin kuolla! Siiri Supertaitava ja mukava, samoin se toinen kouluttajanainen Kristi. Voin suositella koulutusta kyllä!
- Heli
Siirin koulutuksessa oli mahtava käydä! Hänestä huokuu ammattitaito ja se miten ihanan kärsivällinen ja rauhallinen hän koulutustilanteessa oli, toi myös minulle oppilaana rauhallisemman olon! Vaikka jännitti superpaljon ja jännittää varsinkin huominen kun on ensimmäinen tilanne missä Siiri ei ole mukana. :)
- Ann-Mari
Tykkäsin Siiristä hän oli rauhallinen ja osasi hommansa.
- Nitta
Koulutus oli erinomainen. ainoastaan päivät oli tosi pitkiä.
- Jaana
Koulutus oli todellakin käymisen arvoinen. Se ylitti jopa korkeat odotukseni. Kouluttajat todellisia ammattilaisia ja Siiri osoitti työn jäljellä sen, että kokemusta löytyy! Ja mikä oli positiivisin yllätys, markkinointi puoleen oltiin panostettu👌 Eli ei mitään huonoa sanottavaa😊
- Sofia
Tykkäsin Siiristä kovasti. Hänellä on ammattimaiset otteet ja selkeät ohjeet sekä vastaukset kaikkiin kysymyksiin. 5/5 😊👍🏻
- Henna
Siiri on todellakin ammattitaitoinen, kouluttajana rento ja helposti lähestyttävä, hänelle mikään ei ole "turha kysymys".
- Huyen
Koulutus oli todella hyvä ja laaja, jo parissa päivässä sai microbladingista paljon irti, kiitos hyvän kouluttajan :)
- Jemina
Koulutus oli aivan loistava ja Siiri on todella taitava!
- Suvi
Yllätyin positiivisesti koulutuksen intevsiivisyydestä sekä monipuolisuudesta, Siiri hoiti hommansa paremmin kuin hyvin ja myös pointsit humoristisesta teoriapuolesta. Vaikka oli todella nopea tahti koulutuksessa niin jaksoi kuunnella ja olla loppuun asti mukana :)
- Heidi
Koulutus oli hyvä, asiaa oli paljon pienessä ajassa. Siiri oli hyvä kouluttaja, näytti kädestä pitäen :) kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis ja pari ekaa viikkoa meni sumussa - tuli kulmat uniinkin. Hyvä ja kannattava koulutus!
- Mira
Koulutus oli hyvä ja kattava! Avostan sitä, että vastaatte nopeasti kysymyksiin, ja Siirikin on vastannut Facebookissa kysymyksiini pikimmiten!
- Laura
Koulutus kokonaisuudessaan oli kattava ja innostava. Huomaa, että tarkoitus on saada oppilaat todella tekemään microbladingia. Kaikki osa-alueet käytiin hyvin läpi markkinoinnista itse tekemiseen ja asiakkaan kohtaamiseen. Siiri on vastannut kaikkiin kysymyksiin mitä on tullut mieleen ja hyvä juttu että yhteyttä voi ottaa koulutuksen jälkeenkin ja vastaus tulee heti :)
- Maria
I have been to tens of trainings when it comes to beauty services, such as lashes and nails. Despite of the fact that many of the trainers that have taught me have had wast international experience, I have to admit that I have NEVER experienced anything close to that what I experienced over a weekend at SharpBrows microblading class. It was very motivating, informing, concrete and practical! PERFECT TRAINING! Thank you so much!
- anneli
Koulutus oli aivan mahtava! Hienosti kerkesi neuvomaan jokaista. Itse olen iloinen siitä, että saimme hyvin yksilöllistä koulutusta jokainen Siiriltä😊 Kouluttaja erittäin taitava ja ihania❣️ Saimme suoraa palautetta: hyvällä ja innostavalla tavalla😊
- Janica
Kiitos koulutuksesta! Koulutuksessa oli paljon asiaa ja koulutus tuntui todella kattavalta. Ryhmä oli kiva ja kouluttajat olivat mukavia ja todella päteviä. Siiri vaikutti jotenkin ihanan sympaattiselta ja rauhalliselta. Ehdottomasti kaiken rahan arvoinen koulutus, olen todella tyytyväinen. 😊
- Salla
Pidin koulutuksesta paljon sekä olin tyytyväinen suoraan palautteeseen, ensimmäinen päivä oli minulle henkilökohtaisesti hieman liian intensiivinen mutta kaikki opit tulivat kuitenkin hyvin perille :) Siirin osaamista oli mukava seurata ja hänen kertoessaan sekä näyttäessään esimerkkiä tuli turvallinen ja luotettava olo. Koulutus oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut!
- Rosita
Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Kiitoksia Siirille ja muille kouluttajille myös. Päivät olivat intensiiviset mutta opin paljon!
- Minna
Koulutus oli tosi hyvä, sekä Siiri että toiset hoitivat homman hyvin!
- Maarit
Kova kurssi takana, Siiri ja toiset ovat supereita, aivan mahtava koulutus! Todella rankka, mutta antoisa!
- Maarit
Tosi hyvä koulutus, kiitos ihan superpaljon siitä. Harmittaa ihan että tällä hetkellä on seuraavat 3 viikkoa ihan täynnä ripsiasiakkaita, ettei pääse vielä kunnolla treenaamaan microbladingia 😃
- Jenna
Koulutus oli huippu hyvä! Oli ihan loistavaa, että materiaalin sai käydä läpi ennen koulutusta (erityisesti videot oli superhyvät!) ja nyt koulutuksessa ei tarvinnut niitä käydä vaan pystyi keskittymään taas käytännön asioihin. Ja Siirille tuhannesti terveisiä, aivan huippu artisti, ja aina kun apua tarvitsin, niin sitä myös sain 😊
- Pirita
Hei! Halusin laittaa vielä erikseen palautetta kun oon niin tyytyväinen että päätin käydä koulutuksen. Epäröin aluksi koska koulutus tuntui kalliilta MUTTA siitä on nyt yksi kuukausi kun sain todistuksen ja oon jo tienannut omat takasin, vaikka tein ensimmäiset asiakkaat halvemmalla! Ja monet asiakkaat on sanonut että ne haluaa tekijän joka on käynyt just SharpBrowsin koulutuksen. Huhtikuussa mulla loppuu työsopimus ja alan sitten kokopäiväseksi microblading artistiksi. En kyllä vois olla tyytyväisempiä! :)
- Erja
Kiitos koulutuksesta!  Alan heti laittamaan omaa kulmabrändiä ja tekemään :) 
- Susanna H.
Hei ja kiitos paljon Siirille ja muille kouluttajille. Koulutus oli ammattimaista, mutta rentoa. Alusta loppuun hyvin suunniteltu. Uskon myös, että pystyn hyödyntämään koulutuksen 100%. Voin suositella koulutusta lämpimästi muille, jotka haluavat oppia microbladingia.
- Päivi N.
Kiitos kurssista oli todella ammattimainen ja kannustava juuri minunlaiselleni , joka haluaa vain parasta ;)))) Siiri ihanan rauhallinen ammattilainen ja toiset kouluttajat välillä kun “kannustavat hullut”, joka sai yrittämään vieläkin paremmin ja piti tunnelman yllä. Olemme täällä Turussa todella innostuneita ensimmäisen asiakkaan teen huomenna ja perjantaina seuraava ja siihen väliin mahtuu vielä monta muutakin. Haluan tulla parhaaksi ja teen töitä sen eteen. Näkemisiin!!!!
- Sirpa
Koulutus oli super intensiivinen, tiedon täyteinen ja kaikinpuolin mahtava! Tietoa tuli hirmuisesti ja oppimista oli myös paljon. Vaikka koulutus oli kalliimpi kuin ryhmässä niin suosittelen yksittäis koulutusta kaikille! Paremmin saa irti koulutuksesta kun kaikki huomio on omassa työskentelyssä. Siiri on selvästikkin paras microblading ammattilainen opettamaan tätä muille!😊 Ja arvatkaa mitä!? Otin lopputilin aamulla Seppälästä💪 Uusia ripsiasiakkaita en pysty ottamaan enää vastaan kun sain microblading asiakkaita jo eilen! Kaikin puolin täydellinen koulutus!😊 Tästä se lähtee💪
- Netta
Haluan sanoa kiitos näin alkuun mahtavasta asiakaspalvelusta ja joustavuudesta, sillä ilman niitä en oli päässyt tähän parhaaseen koulutukseen.  Koulutus oli tosiaan hyvä ja kattava! Aluksi minua rehellisesti pelotti tämä "no bullshit" asenne, koska olen hieman ujo itsekin. Mutta se ei ollutkaan paha. Päinvastoin oli kiva kuulla rakentavaa palautetta. Ja asia mikä sai minut ylipäätänsä innostumaan teidän koulutuksesta oli sivuston ulkoasu ja selkeys sekä Microblading.fi sivusto. Tuli heti alkuun sellainen olo, että osaatte hommat ja että tulisin oppimaan asioita. Sekä se, että oppilaista "huolehditaan" koulutuksen jälkeenkin on ihan huippu juttu.
- Mercedes
Kiitos Siirille koulutuksesta:) opimme paljon, koulutuksessa opetettiin asioita tarkasti ja ymmärrettävästi, kiitos paljon.
- Apa
Kiitos todella paljon erittäin hienosta koulutuksesta! Ja iso kiitos vielä kaikille kouluttajille erinomaisesta työstä!
- Johanna
Kiitos vielä todella hyväistä mutta rankoista koulutus päivistä teille kaikille😊 erittäin tyytyväinen olen ollut ja odotan innolla, että saan seuraavan asiakkaan eteeni!
- Mirka-Maria
Siiri oli huippu, ammattilainen ja todella sympaattinen. Koulutus oli tosi Oli tosi kivaa!
- Riikka
Koulutus oli hyvä ja jäi vahva olo, että on valmis ottamaan asiakkaita itsenäisesti. (Mukavasti on saanut kulmia tehdäkin.) Kouluttajat olivat tarkkoja ja kärsivällisiä. Siiri oli mukava ja rauhallinen kouluttaja. Kaikenkaikkiaan: JES!!!
- Annariina
Siiri on todella ammattilainen ja tosi hyvää opettaja, kouluttaja! Antaa tosi hyvää vinkkejä ja kävi auttamassa koko ajan. Hän on tarkka, osaa olla rehellinen ja on tosi ystävällinen. Tieto siitä että hän auttaa, antaa neuvoa myöskin koulutukseen jälkeen antaa turvallisen olon:) Ja mä ihan oikeesti tarkoitan sitä:D oli kyllä ihan mieletön rankka koulutus, mutta parhaat kouluttajat todella:)
- Merli
Kiitos paljon koulutuksesta, joka oli rankka, intensiivinen ja hauska! Koulutus oli hyvin rakennettu ja suunniteltu ja kouluttajat olivat niin inspiroivia, että jaksoi keskittyä koko ajan. Kouluttajalle oli tärkeää, että opin oikeasti tekemään microbladingiä oikein ja että pystyn tekemään niitä heti koulutuksen jälkeen. Siiri on todella ammattimainen ja mun idoli!  Erityiskiitos markkinointivinkeistä!!! Alan tekeen Microbladingeja ja myös bisnestä.
- Siina
Thank you for a great course! I will definitely recommend it forward ss a hight professional education and qualification center.
- Nadezda
Koulutus oli todella rankka, mutta rento ja vitsikäs ilmapiiri auttoi jaksamaan. Siiri ja muut kouluttajat tuntui olevan aidosti kiinnostuneita auttamaan ja halusivat sinun onnistuvan. Koen, että sain hyvät valmiudet tehdä microbladingiä ja että, jos vielä näin jälkikäteen tulee mieleen jotain kysymyksiä niin uskallan kysyä 😊
- Iida
Tykkäsin kurssista ihan älyttömän paljon! Se oli opettavainen, inspiroiva ja hauska! Parhaimpia kursseja joille olen osallistunut. Kouluttajien ammattitaito on todella korkea. Siiri on alansa huippuja microbladingissa ja tekee uskomattoman hienoa jälkeä. Kouluttajien suurin plussa on niiden kyky kertoa asiat mieleenpainuvalla tavalla. Mikä on missä tahansa koulutuksessa erityisen tärkeä.
- Elina
Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.
- Annika
SharpBrowsin koulutuksesta saa hyvän ja innostavan startin Microbladingin tekemiseen. Siiri on erittäin ammattitaitoinen ja motivoiva kouluttaja. Suosittelen! :)
- Tiia T.
Meidän ihana kouluttaja Siiri varmisti, että meistä tulee erittäin taitavia microblading-artisteja ja antoi käytännön vinkkejä oman yrityksen menestykseen. Ei ole pelkoa siitä, että jäisit koulutuksen jälkeen ilman hommia! Tsemppiä kaikille uusille microblading-artisteille!
- Sigrid
Hei, kurssi oli mielestäni hyvä, ja siitä oppi paljon😊
- Tiia-Maria
Siiri oli rauhallinen ja kärsivällinen mikä on hyvä piirre kouluttajalla :) Ja myös sitä piti sanoa että olette kaikki avuliaita ja tulee tunne, että välitätte koulutettavista kun joissakin koulutuksissa huomaa että maahantuojat vaan haluaa kokoajan repiä rahaa joka pikku asiastakin… Iso kiitos teille! - Kiitollinen :)
- Petra
Olen ollut Siirin koulutuksessa kahdesti tänä vuonna (FullGlam ja Microblading). Olen ollut hyvin tyytyväinen koulutuksiin. Erityisen kiitollinen siitä, että koulutuksien oppilasmäärä ei ole liian iso (minun ryhmässä 5). Siiri on ammattitaitoinen ja positiivinen persoona!
- Van
Moi! Tykkäsin tosi paljon koulutuksesta, voin suositella kaikille. Ja Siiri oli hyvä opettamaan, koska on niin rauhallinen, että silloin pysyy itsekin rauhallisena ja pystyy keskittyä :)
- Milla O.
Siiri is truly a terrific trainer and not just because she is so good at what she does but because she really puts her whole heart into it. Being a microblading trainer you don't just get away by being skilful but you must know how to teach other people to do it and most certainly there ain't nobody better than Siiri Tabri at doing just that. Siiri's Microblading training was very comprehensive and encouraging. In addition to lots of theory there was enough practise for everyone to actually go and do it on their own the next day.
- Kristi
Koulutus on asiallinen ja ytimekäs, kaikki tärkeä tuli opittu hyvin joten ei jännittänyt ensimmäinen oikea ihminen/asiakas liikaa. Positiivisen mutta kuitenkin kehittävän palautteen jälkeen jäi hyvä fiilis mistä voi alkaa kehittää omia taitoja.
- Johanna-Kristiina