Mikä erottaa erinomaisia artisteja niistä joka on vaan tosi hyviä? Vastaus on aika yksinkertainen: he pyrkivät siihen, että pystyisi tekemään kulmia täydellisesti. Täydellisyys koulutus on lyhyempi yksityinen koulutus - täysin käytännöllinen harjoittelu kouluttajan kanssa. SharpBrowsin master tason kouluttaja harjoittele oppilaan kanssa tekemällä microbladingiä malleille ja auttaa oppilasta ymmärtämään kaikki yksityiskohdat kulmien tekemisessä. Yleensä on myös niissä koulutuksissa aika iso osuus siinä, että kouluttaja katso, kuinka oppilas tekee microbladingiä ja sitten näyttää kädestä pitäen, kuinka saisi tehdä vielä paremmin.  

Täydellisyys koulutuksen tarve on noussut

Miksi on täydellisyys koulutukset tullut ajan myötä suositummaksi? Vastaus on taas yksinkertaista: peruskoulutuksesta ei aina riittää. Vaikka kuinka hyvin peruskoulutus onnistuisi, vasta aloittanut ja hyvin motivoitu artisti ei osaa vielä edes miettiä kysymyksistä, mikä ilmestyy, kun ala käytännössä tehdä microbladingiä. Microbladingin tekeminen aitojen asiakkaiden päälle on aina erillaista verrattuna tekoiholle tekemiseen tai harjoitteluun – uudet, erilaiset, yksilölliset ja odottamattomat esteet tai kysymykset voi ilmestyä. Helpoin tapa ratkaise ne ja löytää vastaukset hyvin käytännöllisellä tavalla on se, kun kouluttja konkreettisesti ohjaa vierestä ja selittää kaiken heti. Tarkoittaako se sitä, että 6-12 kuukauden pituinen tuki, mitä koulutukset tarjoa valmistumisen jälkeen ei olisi riittävä aloittamaan microblading uraa? Ei missään nimessä. Silti, koulutuksen jälkeen annettavan tuen isoin tarkoitus on se, että oppilas pystyisi aloittamaan microbladingin tekemisen ja ei jättäisi koko asiaa kesken. Sen vuoksi on jälki-tuki hyvin tärkeää ja tarpeellista. Täydellisyys koulutuksen tarkoitus on auttaa artisti, joka on jo aloittanut ja tekee microbladingiä asiakkaille, seuraavalle tasolle. Elikkä, on tärkeä, että olisi jo taitoja, mitä saa parantaa ja kehitää täydelliseksi.  


On fakta, että  osa oppilaista, vaikka he olisit tosi tyytyväisiä kurssiin, ei ala tehdä microbladingiä käytännössä. Se on noin kaikkien johtavien kurssien ja koulutus-yhtiöiden kanssa. SharpBrowsin koulutuksissa se määrä on jopa poikkeuksellisen iso – silti on paljon niitä, joka ei aloittaa ikinä. Kannatta hyväksyä fakta, että ei ole olemassa keskitasoa. Artistit kehittyy joko erinomaisiksi, tai tekee vähemmän ja vähemmän microbladingiä, kunnes he poistuu pelistä kokonaan. Luonnossa ei ole niissä merkeissä pysyvää tilannetta, kaikki on joko tiellä ylöspäin tai alaspäin. Jos artisti on menossa ylöspäin, sitten täydellisyys koulutus vaan nopeuttaa sitä ja antaa lisä-vauhtia. Samoin se voi auttaa kääntämään tilanteen, jos artisti tuntee, että ura on menossa alaspäin, taitojen taso on ajan myötä pudonnut ja kilpailukyky vähentynyt.  

Annika Kakko / KakkoBrows: "“Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.”

Hanna Rissanen / SharpBrowsHanna: “Olin tosi tyytyväinen koulutukseen, oli ammattitaitoiset kouluttajat ja intensiivinen kurssi! Tuli tosi paljon informaatiota mutta olisi voinut kuunnella vielä vaikka kolmannenkin koulutuspäivänkin, meni aika niin nopeasti 😍 Siirille terveisiä että uskomattoman lahjakas ammattilainen ja ihana kouluttaja 😊 Todellinen microblading mestari!”

Eveliina Uosukainen / RoosaBrows: “Siiri on kouluttajana rauhallisen tyyni ja erittäin taitava sekä koulutus itsessään on käytännönläheinen ja tosi monipuolinen! ❤️”

Katriina Nora / KataBrows: “Siiri on erinomainen kouluttaja. Olen oppinut niin paljon koulutuksista ja kehittynyt niiden myötä paremmaksi tekijäksi. Asiat sanotaan suoraan niinkuin ne on. Joten tiedän tasan tarkkaan missä on parantumisen varaa. Olen kehittynyt huomattavasti lisäkoulutuksien kautta. Monet tekijät tekee sinne päin, minä teen juuri niinkuin kuuluu. :)”

 

Millaisen ongelman ratkaise Täydellisyys koulutus?  

Tärkein ongelma, minkä se koulutus ratkaise on seuraava: se säästää aikaa. Nimittäin, usein artisti itse ratkaisuja itse, lue foorumeita ja koetta saada selville, kuinka olisi tekniikkaan merkeissä parempi tehdä microbladingiä, millä tavalla saisi kulmat pysymään hyvin, kuina linjat jää vielä terävämmät ja tarkemmat jne. Usein se on vaan loputonta kokeilua, koska internetin eri paikoissa annettavat suositukset on erilaisia, usein ristiriitaisia ja niistä puuttuu ne erittäin konkreettiset ohjeet, mitä saisi käyttää heti. Samoin, jos tekijä alaa itse kokeilla kaikenlaisia ideoita, on kaksi potentiaalista vaaraa: asiakkaat ei ole aina tyytyväisiä sellaisten kokeiden tuloksiin ja kokeileminen ottaa myös aika paljon aikaa (ennen jokaista hoitoa täytyy odottaa, että kulmat parantuisi jne). Niihin kysymyksiin voisihan myös kysyä vastauksia eri artisteilta, joka on jo menestynyt? Totta kai voi. Silti, mitä ollaan nähty ajan myötä, voi kuulosta aika yllättävältä: karu totuus on, että usein artistit ei kerro internetissä kaikkia omia kaiken parempia tekemisen salaisuuksia.

Kaikki se voi johtaa artistit aika isoon masennukseen – ala tulla epävarma olo ja kulmien tekeminen ei tuntuu enää noin hyvälle. Koko ajan on pelko ja tunne, että jotain menee väärin. Kaikki se voi johtaa isompaan epävarmuuden kehittymiseen ja uran loppumiseen, koska artisti vaan ei uskalla eikä halua enää tehdä microbladingiä. Tuloksen ei tuntuu hyviltä, artisti itse ei ole niihin tyytyväinen ja koko palvelu alkaa kehittää stressiä. Totta kai sellaisesta aukosta on mahdollista kiipeä ulos myös itse ja monet täällä hetkellä aika kuuluisat artistit on tehnyt noin. Silti, huomattavasti helpompi ja nopeampi on tehdä sitä kokenut ammattilaisen kanssa, joka kertoo aina kaiken suoraan, rehellisesti ja avoimesti. Saa vastaukset siihen, kuinka tehdä hienoja linjoja, mikä pysyy, kuina ottaa erinomaisia kuvia ja saavuttaa vielä luonnollisemman näköiset kulmat.

 

Todisteet

Älä vaan usko sitä tekstiä, katso niistä kuvista tässä, millaista työtä on tehnyt artistit, joka on käynyt jatko-koulutuksessa oppimassa lisää.

 

Kouluttaja

Suomessa, Virossa ja Baltiassa tekee täydellisyys koulutuksia SharpBrowsin master tason kouluttaja Siiri Tabri. 

L5.jpg


Perfection trainings are carried out in English, Finnish or Estonian. 
 

Haluat lisää tietoja - ota yhteyttä!

Nimi *
Nimi