samplemodels.jpg


Jos haluat saada uudet erinomaiset Light microblading kulmat, saat tullaa SharpBrowsin koulutukseen näyte malliksi. Skandinaviassa pidetään SharpBrowsin (ja SharpBrowsin kautta lisensoituja koulutuksija) joka viikko. On hyvin todennäköistä, että sellainen koulutus tulee myös pian sun lähelle. Ole hyvä, lue ehdot täält'ä ja jos olet kiinnostunut, täytä vaan lomake. Tässä alhaalla on vaa pari näytettä siitä, kuinka sion muutoksen on saanut naiset, joka on tullut näyte malliksi. Näyte mallin kulmat tekee 100% master tason kouluttaja, Suomen tapauksessa SIiri Tabri. 


Kuka saa tulla näyte malliksi?

Itse asiassa kaikki esteet näyte malliksi tulemiselle, on ihan samanlaiset esteiden kanssa, mikä liittyy hoidon tekemiseen. Ei ole mahdollista tehdä microblading kulmia näyte mallille, jos:

  • Hän on raskaana.
  • än on ala-ikäinen ja halua tulla ilman äitiä.
  • Hänellä on sairaus, minkä takia tulee kaikkialle kehon päälle keloid-tyyppiset arvet.
  • Hän on allerginen lidokaiinille (mikä on puudutteen sisällä).
  • Hänelle on laitettu Botoxia naaman yläosaan kahden viikon sisällä ennen microblading hoitoa.
  • Hänellä on havaittu vakava sairaus (syöpä, lupus, anemia, leukemia) ja sen on alkuvaiheessa (n ensimmäiset 6kk-12kk), milloin lääkäri kokeile erilaisia lääkityksiä ja hoitoja (mikä poistaisi kulmat).
  • Kulma-alueen iho on täysin arpeutunut vanhan microbladingin tai huonosti tehdyn pigmentoinnin takia.

e merkitse, että on mahdollista tulla näyte malliksi, vaikka mallilla jo olisi vanha microblading tai koneella tehty pigmentointi. Silti, riippuen konkreettisesta kouluttajasta, hän voi pyydä mallin ehdokkaalta kuvia sen kulmista etukäteen. Tässä vielä pari näytetä siitä, millaiset erinomaiset tulokset on saavutettu näyte-mallille.  

How weak brows are magically transformed with Light microblading technique.
How weak brows are magically transformed with Light microblading technique.


Miksi on hyvä idea tulla näyte malliksi?

On kolme syytä, miksi voi olla aika hyvä idea harkitsee tulemista näyte-malliksi

  1. Ensiksi, malli saa itselle erinomaiset Light microblading kulmat tosi pienellä hinnalla. Suomessa on näyte-mallin hinta 199€ ja se sisältää vahvistuksen. Näyte-malleille tekee hoidon SharpBrowsin master tason kouluttaja Siiri Tabri. Muuten olisi hinta huomattavasti (jopa melkein kaksi kertaa) korkeampi. Kun kaikille näyte-malleille tekee myös vahvistuksen kouluttaja itse, on kokonaisuudessa palvelu tosi edullista.

  2. Toiseksi, se on erinomainen tapa saada hyvä kuvitelma siitä, millaista microblading on, kuinka se parantuu, mitä täytyy ottaa huomioon jne. Hyvin monet oppilaat on aluksi tullut näyte malliksi, koska sitten he osaa arvioida paremmin sitä, millaista on microblading palvelu, kuina sitä tehdään ja kuinka hyvä on lopputulos.

  3. Kolmanneksi, jos näyte-mallina koulutuksella käynyt ihminen halua ilmoittautua myöhemmin (6 kk sisällä) SharpBrows Artist 3.0 – LIGHT MICROBLADING koulutukseen, saa hän koulutuksen malli-hinnan verran edullisemmin. Se merkitsee sitä, että mallina maksettu hinta vähennetään koulutuksen varausmaksun hinnasta.

 

Ilmoittaudu heti!

Näyte-mallin paikan hinta Suomessa on 199€ ja sisältää vahvistuksen. Täytä se lomake ja saat lisätiedot koulutuksien aikataulusta

Nimi *
Nimi
 

Näytteet Light microbladingistä

Tässä on näytteitä siitä, kuinka iso muutos on saavutettu malleille Light microblading menetelmällä.