roosa.jpg
Siiri oli kouluttajana rauhallisen tyyni ja erittäin taitava sekä koulutus itsessään oli käytännönläheinen ja tosi monipuolinen! ❤️
— Eveliina Uosukainen / RoosaBrows
Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.
— Annika Kakko / KakkoBrows
katabrows.jpg
Siiri on erinomainen kouluttaja. Olen oppinut niin paljon koulutuksista ja kehittynyt niiden myötä paremmaksi tekijäksi. Asiat sanotaan suoraan niinkuin ne on. Joten tiedän tasan tarkkaan missä on parantumisen varaa. Olen kehittynyt huomattavasti lisäkoulutuksien kautta. Monet tekijät tekee sinne päin, minä teen juuri niinkuin kuuluu. :)
— Katriina Nora / KataBrows
hannarissanen.jpg
Olin tosi tyytyväinen koulutukseen, oli ammattitaitoiset kouluttajat ja intensiivinen kurssi! Tuli tosi paljon informaatiota mutta olisi voinut kuunnella vielä vaikka kolmannenkin koulutuspäivänkin, meni aika niin nopeasti 😍 Siirille terveisiä että uskomattoman lahjakas ammattilainen ja ihana kouluttaja 😊 Todellinen microblading mestari!
— Hanna Rissanen / SharpBrows Hanna

Oppilaiden palaute 

Janita: "Koulutus oli todella hyvä ja sain hyvin henkilökohtaista opastusta. Siiri opetti hyvin ja kärsivällisesti sekä sain hyvät lähtökohdat kulmien tekoon. Koulutus antoi rahoille vastinetta enkä kadu yhtään että lähdin mukaan."

Jutta: “Koulutus ylitti odotukset 100%! Materiaalit on erittäin laadukkaita, opetus sujuvaa, innostavaa, kannustavaa ja joustavaa oppilaan taidot ja kehityksen huomioiden. Vastauksen sai kaikkeen mitä vain keksi kysyä. Yksityiskoulutuksesta erityisesti kiitos, Siiri ehti paneutua rauhassa opettamiseen ja missään vaiheessa ei jäänyt yksin. Lopuksi tein kahdelle mallille kulmat ja lopputulos yllätti itsenikin, ja rauhallisin mielin aloittelen nyt uraani microblading-ammattilaisena. Suosittelen vilpittömästi SharpBrows koulutusta, erityisesti Siirin pitämänä kaikille. Kiitos!”

Kati V.: “Ennakkomateriaali tuki hyvin käytännön oppimista intensiivisessä lähiopetuksessa. Siirin rauhallisuus ja rakentava, kannustava palaute loivat miellyttävän oppimisympäristön. Todella hyvä ja antoisa kokemus.”

Sini: “Hei! Tykkäsin koulutuksesta ja kaikki meni sujuvasti ja hyvin 😊 Siiri osasi hyvin näyttää ja hermot kestivät hänellä vaikka saatoin kysyä samaa asiaa monta kertaa että ymmärsin varmasti😎”

Sanna: “Koulutus oli erittäin hyvä ja oli kiva että ryhmä oli pieni. Apua sai heti jos tuli ongelmia ja Siiri neuvoi myös heti, mikäli näki ettei jokin mene oikein. Siiri on kouluttajana hyvin rauhallinen ja osaa opettaa asiat niin selkeästi, että ne jäävät hyvin muistiin. Pidin myös siitä että palaute oli suoraa ja kerrottiin heti olemassa olevat ongelmakohdat ja kuinka korjata ne. Päivät olivat pitkiä, mutta erittäin kattavia koulutuksen osalta. Kiitos!!❤ Oli kyllä huippu viikonloppu ja tästä on hyvä jatkaa. Suosittelen kurssia kyllä lämpimästi!💝😊"


Veera:”Pidin todella paljon koulutuksesta, Siiri ja toiset opettivat todella kärsivällisesti ja hyvin, olen hyvillä mielin aloittamassa microbladin-uraa, kunhan harjoittelen vielä ensin hieman lisää keinoiholle.”

Mervi: “Koulutus oli kaiken kaikkiaan todella hyvä, päivät pitkiä mutta sitäkin antoisampia. Kouluttajia oli ryhmässä kolme, kaikki todella ammattitaitoisia ja mukavia. Jokainen sai huomiota, ei tarvinnut odottaa että milloin joku ehtisi neuvomaan. Materiaalit netissä helpottivat paljon. Teorian läpikäymiseen koulutuksessa ei mennyt niin paljon aikaa, vaan pääsimme suoraan käytännön harjoitteluun, tästä erityisesti pidin. Kouluttajien palaute oli tsemppaavaa. Voin lämpimästi suositella tätä koulutuksta muillekkin. :)”


Sanna: “"Koulutus oli hyvä ja kattava. Hyvin sai palautetta siitä miten teki, niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä. Siiri on tarkka (ja pitkä hermoinen) kouluttaja ja kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen mitä vaan kysyi. Iso plussa siitä, että kouluttajan tuki on vielä koulutuksen jälkeenkin ja teoria materiaalit löytyy netistä vielä pidemmänkin ajan kuluttua.”


Paula: “Erityinen kiitos kouluttajille! Koulutus oli hyvin ammattitaitoinen ja kattava. Kaiken kaikkiaan oikein antoisa ja kattava koulutus! Uskallan nyt alkaa tekemään niitä kulmia!”

Anita J: Koulutus oli loistava! Siirin kanssa oli helppo työskennellä. Sain paljon uutta oppia. Voin suositella Sharpbrowsia lämpimästi muille. Kiitos yhteistyöstä!”


Vilma: “Koulutus oli todella kattava. Materiaali ennen koulutusta oli todella hyödyllistä ja tarpeen. Nyt viikonlopun koulutuksessa pystyikin keskittymään täysin piirtämiseen ja sen opetteluun, kun teoria oli jo hallussa etukäteen. Suora ja rehellinen palaute oli hyvästä, sen vuoksi haluaa kehittyä vaan paremmaksi, kun kaikki neuvottiin niin tarkasti ja virheisiin puututtiin heti. Todella tyytyväinen koulutukseen! Suosittelen Sharpbrows-ia” ☺️ Marjut: "Koulutus oli oikein loistava! Oli monta kouluttaja, joten saatiin riitävästi tosi yksilöllistä opetusta. Siiri ja toiset kouluttajat ovat aivan ihania persoonia! Tsemppaavia ja hauskoja."

Kiki: “Yhtäkkiä alkoi kiinnostua microblading kulmien teosta, joten tutkin ja olin miettinyt pitkään aikaan microblading koulutuksesta. Pitkän viikonlopun ajan vihdoinkin minusta tuli Sharpbrows microblading tekijä👩🏻‍🎓 KIITOS paljon SharpBrowsin kouluttajille! ♥️ Olen erittäin tyytyväinen monipuolisesta ja laadukkaasta koulutuksesta!”🙏🏻

Petra Ta: “Kiitos teille koulutuksesta❤, oli kyllä kattava ja täydellinen koulutus, jossa on mahtavat ja ammattitaitoiset ohjaajat Siiri ja toiset, erityis kiitos siitä heille, olen erittäin kiitollinen ja motivoitunut uusista taidoista.”


Zainab: “Alussa epäilin miten kahdessa päivässä on mahdollista oppia koko microblading kurssin, mutta Siirillä oli oma taitavaa taidot pistää jokaista ymmärtämään ja osaamaan tekemään sen helposti. Paras päätös minkä otin oli osallistua SharpBrows ja Siirin koulutukseen, suuret kiitokset hänelle Oli unohtumattomat päivät!”


Eveliina: “Kiitos koulutuksesta Koulutus oli erittäin hyvä, sai opetusta oikeastaan ihan kädestäpitäen ja uskoa tekemiseen kouluttajilta. Siiri oli kouluttajana rauhallinen ja osaava. Todella positiivisia ja mukavia kummatkin kouluttajista ”


Sanna: Koulutus oli erittäin hyvä vaikka päivät pitkiä olikin! :) Ennakkoon katsottavat videot auttoivat myös paljon.”

Hanna: ”Koulutus ylitti jälleen odotukset. Siirin rauhallinen ja kärsivällinen asenne tekee oppimisen helpoksi, ja kaikki työvaiheet käydään läpi niin perusteellisesti, ettei mikään jää epäselväksi. Siiri on kouluttajana erittäin tarkka ja ammattimainen. Kiitos tuhannesti!"


Petra Tu.: “Koulutus oli kyllä erittäin hyvä ja kattava, kaikki asiat käytiin läpi tarkasti. Koulutus oli paljon enemmän, mitä odotin alunperin. Haluan vielä korostaa, että aion jatkossakin tulla Sharpbrowsin koulutuksiin, sillä luotan Sharpbrowsin ideologiaan ja etiikkaan. Tiedän, että saan hyvän ja riittävän tiedon varmasti ja tuki jatkuu myös koulutuksen jälkeen. Tämä on äärimmäisen hienoa ja arvostan suuresti! Myös ihmiset ovat aivan huippuja ja olen kyllä ylpeydellä aina maininnut, että olen SharpBrowsin artisti!  Siiristä haluan sanoa vielä sen, että luotan häneen kouluttajana täysin ja arvostan Siirin mieletöntä ammattaitoa sekä omistautumista. Joka kerta koen, että hän omistautuu täysin minun asiaani ja voin luottaa, että häneltä saa tukea ja apua kysymyksiin. Olen myös aina pitänyt Sharpbrowsin koulutuksissa rehellisestä ja avoimesta ilmapiiristä, se on juuri se, mitä myös arvostan ja minkä avulla opin parhaiten.”

Salla V: "Hei! 😍Mun täytyy kiittää Siiriä kyllä koulutuksesta jonka kävin marraskuussa, muistan alussa kun yöunet meni kun koulutusviikonloppuna tein kulmia yömyöhään ja aamulla taas aloitin. Kauhee stressi päällä, että opin tekemään hyviä kulmia😂. Nyt olen harjoitellut  ja olen noudattanut teidän ohjeita ja ne on toiminut 👌🏻🤗 Aluksi jännitti, että toivottavasti asiakkaat ovat tyytyväisiä ym. Nyt on tilanne ollut koko vuoden hyvä alusta alkaen, asiakkaita tulee jatkuvasti lisää kauempaakin. Olen ollut erittäin tyytyväinen, että löysin tämän koulutuksen👌🏻👌🏻. Olen pystynyt irtautumaan jo paljon toisesta työstäni ja olen tämän avulla pystynyt tekemään itselleni myös enemmän vapaa-aikaa toisesta työstä. Se oli unelma ja haave silloin koulutuksessa marraskuussa. Nyt se on totta🙀👌🏻 Ihmettelin yksi päivä, kun puhelimeeni alkoi tulvia viestejä ja kyseltiin Microblading aikoja. Joku nainen oli kysynyt jossain Facebook ryhmässä Microbladingtekijää, niin syy selvisi kyllä viestitulvaan, sinne oli linkattu minun brändi varmaan 15kertaa👌🏻 mun asiakkaiden taholta I'm so happy🙈 Kiitos opeista! 😍 😍 😍 "

Veera S: “Sharpbrows Light microblading koulutus oli erittäin hyvin suunniteltu ja  etukäteen saadut koulutusmateriaalit auttoivat meitä kaikkia aloittamaan koulutuksen. Kouluttajana Siiri on todella tarkka ja kertoo rehellisesti sekä selkeästi, mitä ja miten pitää tehdä toisin. Iso kiitos myös markkinoinnille, saimme todella kattavasti apuja siihen miten aloittaa ura microblading artistina. Meillä oli myös paljon naurua ja hymyileviä oppilaita, joka kertoo hyvästä energiasta. Kiitos mahdollisuudesta osallistua koulutukseen! 🙏🏼😍”

Ele-Riin V: “Super koulutus!😋 Suosittelen lämpimästi kaikille kulma-faneille!😊”


Minna U: " Olin todella yytyväinen koulutukseen ja Siiriin! Aivan ihana viikonloppu. Oli hyvä, että kirjallinen matsku ja videot oli etukäteen nähtävissä, jäi enemmän aikaa käytännön harjoitteluun. Täysi 100% suositus kaikille koulutusta harkitseville. Ei puuttunut yhtään mitään, kaikki oli, mitä halusinkin ja vielä vähän enemmän. Varmuudella käyn Virossa jaSiirin luonaan kokeilemassa vielä yhtä pigmentointilaitetta ja siihen opastusta. Siiri on todella taitava ja rauhallinen kouluttaja 😇❤👍 LOISTAVA KOULUTUS, KIITOS IHANA SIIRI! 

 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍."

Noora H: "Parempaa microblading kouluttajaa ei olisi voinut toivoakkaan kun Siiri Tabri. Tää nainen osaa hommansa, tietää mitä tekee ja ennen kaikkea osaa opettaa. Joten jos sinulla on ajatuksissa lähteä kouluttautumaan microblading artistiksi, suosittelen ehdottomasti Siiriä ja Sharpbrowsia 💥"

Jenna V: "Heippa! Koulutus oli mielestäni erinomainen! Pidin kun kouluttajat antoi suoraa palautetta. Koulutus päivät  sujui mielestäni mainiosti! Nautin tehdä kulmia oikealle iholle ja molemmat mallini olivat todella tyytyväisiä kulmiin. Siiri kouluttajana oli erinomainen, herttainen ja huomaavainen ja mielestäni parempaa kouluttajaa ei voisi toivoa! Koulutuksesta jäi erittäin hyvä mieli ja tahdon myöhemmin jatkaa lisäkoulutuksilla ja ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on tunne että microblading on työ jota voisin tehdä vaikka loppu elämäni!"

Maria: "Olin todella tyytyväinen kurssiin! Koulutuksen jälkeen ei jäänyt minkäänlaista epävarmuutta alkaa tekee microbladingia itsenäisesti. Siiri ja toiset olivat kaikki hyviä kouluttajia. Siiri oli tarkka ja huolellinen ja antoi hyvää ja tärkeää palautetta. Vastasi myös kaikkiin kysymyksiin selkeästi ja kattavasti. Toiset kouluttajat puhui kaiken muun teorian lisäksi todella kattavasti myös markkinoinnista joka ainakin itselle oli hyvin merkityksellinen asia sillä en ole aikaisemmin työskennellyt kauneusalalla. Todella tärkeänä pidin myös sitä että koulutuksen jälkeen saamme edelleen kysyä neuvoa jos tulee tarve. Kaiken kaikkiaan koulutus vastasi odotuksiani ja jopa enemmän.!❤️ "

Hanna L: "Siiri on kouluttajana rauhallinen ja tarkka. Koko koulutus oli erittäin intensiivinen ja kattoi teorian lisäksi muitakin tärkeitä osa-alueita, esim. kuvaaminen ja markkinointi. Selkeät ohjeet ja henkilökohtainen, suora palaute tekivät oppimisprosessista mielekkään. Koulutus ylitti kaikki odotukseni, ja kouluttajat ovat alansa ehdotonta huippua. Voin suositella kaikille microblading artistin urasta kiinnostuneille! 🤗😍"

Diana: "Kaiken eniten tykkäsin siitä, että koulutuksessa ei puhuttu ainoastaan kulmista, vaan myös siitä, kuinka pitää myydä ja käynnistää oma kulma-bisnes. Sain paljon vinkkejä, mikä toimii käytännössä erinomaisesti ja vaikka osa niistä tuntuu nyt aika yksinkertaisilta, en olisi itse pystynyt keksimään niitä. Koulutuksessa oli noin paljon asiaa, että luulen, että pystyin tienaamaan koulutuksen hinnan takaisin jo ensimmäisessä kahdessa tunnissa." 

Birgit E: "Olin erittäin tyytyväinen Siirin koulutukseen!❤️ Hän on erinomainen kouluttaja ja myös ihana, mukava ihminen! Hän huoma heti virheeni ja ohjaa mut tekemään oikein ja sen tuloksena oppii super nopeasti! Oli myös erinomaista, että koulutuksessa puhuttiin paljon bisnes-osasta ja siitä, kuinka käynnistää oma microblading ura. Se oli erittäin tarkasti suuniteltu ja voin vakuuta, että ne strategiat toimii. Koulutuksen jälkeen on ollut motivaatio ihan katossa! Ensimmäisen asiakkaan tekin jo seuraavana päivänä!  Alussa mun duunikaverit luuli, että olen täysin hullu 🙀 Sitten he tajusi, että olen tosissaan ja se homma aidosti hoituu erinomaisesti!❤️ Kiitos vielä kaikille!!!"


Petra: "Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Päivät olivat hyvin intensiiviset ja antoivat paljon. Opetus oli johdonmukaista ja ammattitaitoista sekä ilmapiiri oli rohkaiseva ja tsemppaava, mutta silti hyvin käytännönläheinen ja palautetta annettiin hyvin. Oppilaat huomioitiin ja painotettiin sitä, miten uran saa heti vauhtiin ja mitä se vaatii, ei ollut pelkästään tekniikan opettamista ja tätä arvostin todella paljon myös!  Tunsin, että  pääsin mukaan isoon perheeseen ja olen ylpeä saadessani olla osa SharpBrows artisteja. Erittäin inspiroivaa ja hyvä energia! Kiitos! :) Vahva suositus. ❤️ "


Minna: ”Ihan mieletön koulutus! Olen ihan fiiliksissään. Sain niin paljon asiaa tallennettua pääni kovalevylle, että tästä ei ole kuin nousua ylöspäin. Uskon omien taitojeni kehittyvän vielä sille tasolle, että ihan jokainen microbladingistä kiinnostunut tulee varmasti huomaamaan taitoni ja haluamaan juuri minun käsittelyyn. Loistava sparraus, tämä kahden päivän intensiivinen koulutus, videoineen, tekniikoineen ja henkilöineen avasi sisäisen arkkuni, jonka aarteita uskallan nyt lähteä tarjoamaan etsijöille.”

Mia: ”Siiri ja toiset ovat todella kannustavia ja taitavia kouluttajia. Heillä on valtavasti tietoa ja taitoa ja aidosti tahtovat auttaa oppilaita menestymään alalla. Siiri neuvoi henkilökohtaisesti jokaisessa ongelmassa ja antoi paljon hyviä ohjeita. Viikonloppu ylitti kaikki odotukset ja antoi erinomaiset edellytykset menestyksekkäälle uralle❤️❤️ Kiitos❤️ ”


Pia: "Koulutus oli mahtava. Kouluttajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Pidin myös siitä että sain opiskella teoriat etukäteen ja päästiin paikanpäällä heti tositoimiin. He rohkaisivat meitä ja antoivat meille kultaakin kalliimpia vinkkejä microblading uralle. Kiitos mahtavasta koulutuksesta!🙏🏼❤️"

Mira: "Koulutuksen teoriaosuus oli erittäin kattava ja sain todella hyvän opin kulmista kokonaisuudessaan. Siiri on todella rauhallinen ja hyvä opettaja.  Erityisesti pidin suorasta ja rehellisesti palautteesta mitä sain monta kertaa koulutuksen aikana. Tästä on hyvä aloittaa microblading ura Kiitos vielä suuresti!🙌🏻 ❤️"

Satu: ”Kiitos teille! 🙏🏼🙏🏼En malta odottaa että pääsen käynnistämään microblading uran! Mutta tosiaan koulutus oli erinomainen, kouluttajat todella kannustavia ja asiat käytiin perusteellisesti läpi jotta sain tarpeeksi rohkeutta aloittaa microblading -urani vaikka heti. ☺”


Kirsi: "Kiitos mahtavasta koulutuksesta! Se ylitti kaikki odotukseni ja intensiivisyydestä ja pitkistä päivistä huolimatta meillä oli todella hauskaa ja tunnelma oli ihanan lämmin.❤️ Siiri ja toiset kouluttajat ovat ihania ihmisiä ja opettamisessa todellisia ammattilaisia! Seuraavana päivänä junaa odotellessa istuin asemalla ja vain hymyilin onnellisena!😍
KIITOS!❤️🙏🏼"

Sara: "Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen, vaikka oli tiivis koulutus niin silti mieleen jäi tärkeimmät asiat ja oppiminen oli helppoa!😊"

Marjo- Riitta: "Kiitos teille 😀. Oli mukavaa ja jännittävää . Epätoivon hetkiä ja onnistumisen hetkiä mutta kaikesta jäi loppujen lopuksi   hyvä mieli .  Siiri hoiti koulutusta ammattimaisesti ja tykkäsin kun hän opetti ihan kädestä pitäen eikä hermostut vaikka piti aina toistaa samoja asioita. .😂eikä moitittavaa ole puheenpitäjästäkään .Ainakaan huumoria ei puutu ja ilmapiiri oli alusta asti rento.  Voin suositella koulutusta lämpimästi. ❤"

Heini: "Kiitos kouluttajille koulutuksesta! <3 Koulutus oli hyvin suunniteltu ja Brow Analyticsin alkumateriaalit auttoivat huomattavasti. On ihanaa, että Brow Analyticsiin oleviin materiaaleihin voi palata koulutuksen jälkeen ja mahdollisesti kerrata asioita. Kouluttajilta saatu henkilökohtainen tuki ja palaute olivat erittäin tarpeellisia ja loivat uskoa tulevaisuuteen. Ennen koulutusta ja koko koulutuksen ajan tunsin, että meistä oikeasti välitetään ja aina voi palata myös koulutuksen jälkeen kouluttajiin, jos tulee jotain kysymyksiä. Tunnelma koulutuksessa oli rento, mutta hyvin ammattimainen. Siiri on hyvin tarkka ja upea kouluttaja! Suosittelen SharpBrowsia!❤️"

Jemina:"Kiitos koulutuksesta, oli työntäyteinen, tiivis ja erittäin hyvä koulutus. Upea työnjälki Siiri Tabrilla, oli hieno seurata työskentelyä vierestä!"

Tuija: "Kiitos loistavasta koulutuksesta! Pitkät päivät ei tuntunut raskailta, koska kouluttajien tyyli oli mukaansa tempaavaa, kannustavaa ja hauskaa. Koulutuksessa käytiin asioita paljon laajemmin kuin kuvittelin tai olisin edes uskaltanut toivoa. Parannusehdotuksia en keksi!! Loistava, suosittelen!❤️❤️❤️"

Ronja: "Olen super tyytyväinen koulutukseen, elämäni ensimmäinen koulutus ja ajattelin sen olevan tosi pitkävetelää niinkuin koulussa käyminen mutta EI, oli aivan loistava, asiaa ja tietoa tuli niin paljon ja intensiivisesti että hämmennyin jopa että miten noin paljon on mahdollista opettaa kahdessa päivässä! Siiri ja toiset on kunnon teho tiimi, pidän suorapuheisista ihmisistä, ja minusta oli hienoa kun he sanoivat suoraan että mitkä olivat kenenki vahvuudet ja missä pitäisi parantaa hienostelematta! Jotta emme toistaisi virheitä vaan tekisimme oikein ja ymmärtäisimme heti miksi ja miten asiat hoidetaan tietyllä tavalla. Siirin koulutus ei todellakaan ollut mitään ajan tuhlausta, edes loistava ei riitä kuvaaman koulutuksen laatua, aivan mahtava! Olen kiitollinen että pääsin näin mahtavan opettajan kuin Siirin kanssa oppimaan microbladingin salat. Isoin kiitos vielä kaikille 😍" 

Sara: "Kiitos hyvästä koulutuksesta. Koulutuksesta sai huomattavasti enemmän irti, kun teorian pystyin etukäteen katsomaan. Siirin ja toisten opissa oli mukava olla ja he varmistivat hyvin että kaikki olivat ymmärtäneet asiat ja heiltä uskalsi kysyä mitä vain ja olen todella luottavaiselle mielellä jatkamassa uraani eteenpäin. 😃"

Anastasia: "Pidin koulutuksesta! Koulutus oli superhyvä ja kattava. Siiri on upea! Toiset olit myös kannustavia ja motivoivia! Oli hyvin järjestetty ja kattava. Siiri ja toiset ovat hyvin konkreettisia ja kannustavia! Ehdottomasti suosittelisin 🙌🏻"

Kristina: “Kiitos koulutuksesta Siiri ja toiset! Kouluttajatiimi täydensi loistavasti toisiaan 😊Siiri oli erittäin taitava käytännön osissa ja myös toisilla on hauska ja energinen tapa kouluttaa teorian osuutta. Koulutuksesta jäi hyvä ja innostunut olo. Materiaalit olivat huipputasoa 👍 ja erityisen kiitoksen haluan sanoa koulutuskansioista löytyvistä videoista, joihin saa koulutuksen jälkeenkin palata uudelleen, jos kaipaa muistinvirkistystä. Itse koin hyväksi, että videoihin ja materiaalieihin sai tutustua jo etukäteen. Helpotti paljon varsinaisessa koulutuksessa keskittymistä kun asioihin oli jo etukäteen tutustunut. Iso kiitos myös ennen ja jälkeen hoito-ohjeista, sekä sopimuksesta. Ei tarvinnut koulutuksen jälkeen käyttää aikaa niiden laatimiseen. Kaiken kaikkiaan kattava ja tiivis koulutus, josta sain kaikki avaimet mukaan microblading uran aloittamiseen 😊”.

Essi: "Pidin koulutuksessa siitä, että heillä oli aikaa opastaa hyvin meitä kaikkia ja he antoivat palautetta tekemisestä rehellisesti ja suoraan, ja neuvoi heti ongelma kohtien tullessa kuinka tehdä paremmin. Siiri esim. antoi hyviä vinkkejä pienissä asioissa, miten tehdä linjat ohuesti ja kuinka terää tulisi pitää oikein jne. Saatiin myös hyvät oppimateriaalit! :)"

Senaj: "Kokonaisuudessaan koulutus oli todella hyvää ja monipuolinen. Mielestäni tsempattiin todella hyvin aloittamaan ja toimimaan. Tietoa oli todella paljon mikä on  hyvä asia. Kärsivällisyys tässä on todella tärkeää. Aloitan kyllä heti microbladingin tekemisen!"

Tri: "Thank you. It was very intense days but i'm satisfied. Siiri is a very talented and patient teacher."

Eveliina: "Tosi hyvät kouluttajat ja koulutuksen rakenne. Olen tyytyväinen. Tahti on aika kova  joten hyvin levänneenä kannattaa mennä 🤗 "

 

Johanna: “Koulutusviikonloppu oli intensiivinen ja nopeatempoinen ja erittäin hyvä kokonaisuus. Siiri ja toiset ovat ammattilaisia, jotka varmistavat että kaikki oppilaat oppivat tekemään microblading kulmia. Sain valmiudet aloittaa oman toiminnan heti viikonlopun jälkeen. Suosittelen vahvasti Artist 3.0 koulutusta kaikille, jotka miettivät kulmien tekoa. Sanat ei riitä kuvailemaan, miten onnellinen olin viikonlopun jälkeen, tiesin että sain opin parhailta tekijöiltä!“

Miia-Maria: “Kiitos mahtavasta koulutusviikonlopusta! Koulutus sapluuna on todella hyvin suunniteltu ja toteutettu! Ennen koulutusta läpikäytävät teoria-koulutusvideot, antavat vankan pohjan lähteä koulutusviikonloppuun. Koulutuksessa keskitytään todella siihen, että oppilas saa parhaat mahdolliset eväät tulla ammattilaiseksi. Koulutuksessa painotetaan vahvasti palvelun ja kulmatöiden laatua ja asiakkaan huomioimista, turvallisuutta ja rehtiyttä! Palvelukonseptissa käy hyvin selväksi se, että asiakkaan maksama hinta on vasta toisarvoista, kaikkein tärkeintä on hänen saamansa turvallinen, ammattitaitoinen ja laadukas työ ja palvelu! “

Sanna: “Kouluttajat (Siiri ja toiset) ovat raudanlujia ammattilaisia ja tietävät mistä puhuvat! He antavat kaikkensa oppilaiden kouluttamiseen, ovat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan, jaksavat olla koko ajan läsnä ja valavat oppilaaseen uskoa. Heidän kanssaan oppiminen oli sekä äärettömän hauskaa, myös äärettömän varmaa ja turvallista!“

Jenna: “Ikionnellinen - että näin loistava koulutus on olemassa, ja että päätin tähän ryhtyä!!! Kiiiitos!!!“

Hanna: “Koulutus oli erittäin hyvä ja innostuin todella light microblading kulmien tekemisestä. Siiri ja toiset ovat todella hyviä ja osaavia kouluttajia.”

Anniina: “Koulutuspäivät olivat intensiiviset! Onneksi ryhmä oli pieni niin saimme kaikki hyvin henkilökohtaista opetusta :)”

Tiina: “Olin todella tyytyväinen koulutukseen!!!”

Saara: "Olen erittäin tyytyväinen koulutuksen laatuun sekä tunnelmaan. Siiristä sekä toisista huomasi, että he eivät todellakaan tee tätä pelkästään rahan vuoksi vaan he aidosti välittivät opiskelijoista ja siitä, että heistä tulisi hyviä microblading artisteja. Kouluttajat olivat erittäin vaativia, mutta silti ymmärtäväisiä näyttäessään opiskelijoille miten tehdä oikeanlaisia kulmia. Pidin myös siitä kuinka koulutuksen mukaan otettiin huumoria. Kevensi mukavasti tunnelmaa! Koulutuksen jälkeen itselläni tuli sellainen olo, että teen kaikkinen tullaksesi hyväksi microblading artistiksi että saan tehdä Siirin ja toiset SharpBrowsin tiimistä ylpeiksi! ❤️ KIITOS!🙌🏼". 

 

Laura: "Koulutus oli aivan loistava. Ennakko materiaali on loistava tapa oppia etukäteen jo täysin vieraasta ja uudesta asiasta. Koulutuksen kulku oli järkevää ja innostavaa ja mielenkiinto pysyi minuutista minuuttiin vaikka koulutus päivät ovat pitkiä. Kaiken A ja O ovat super ihanat kouluttajat! He vaativat ja antoivat palautetta, mikä takasi kehityksen. Tavalla että halusit ylittää itsesi kerta toisensa jälkeen. Siirin varmuus ja tieto microbladingista ovat ihan omaa luokkaansa mikä jaettiin meille, mikä mahdollistaa yhdeltä osalta oman asenteen kanssa mahdollisuusen menestyä microblading artistina. Eli jos mietityttää yhtään, mene ja tee mahdottomasta mahdollista ja omista haaveista totta! Muualta et yhtä hyvää tukea ja koulutusta saa!🙏🏼 Oho tuli vähän pidempi😅".

 

Emilia: "Koulutus oli erinomainen. Kaikki ohjaajat olivat mukavia, mutta myös jämäkkiä ja antoivat hyvää rakentavaa palautetta. Vaikka koulutus kestikin vain 2 päivää, olen täysin valmis alkamaan tekemään kulmia itsenäisesti, ja uskoen itseeni. Sen verran hyvä koulutus oli! Saadut työvälineet ja aineet ovat laadukkaita. Ja myös koulutuksen ulkopuolella yhteydenpito on toiminut loistavasti, kaikkiin kysymyksiin on vastattu hyvin nopeasti sähköpostin välityksellä, iso peukku siis siitäkin, KIITOS! ☺ "

 

Jutta: "Hei.  Minusta koulutus oli todella hyvä ja opettavainen. Kaikki opetettiin minulle huolellisesti kädestä pitäen. Aina riitti joku ohjaajista auttamaan eikä tarvinnut paljon odotella. Kaikki asiat käytiin tarkasti läpi käytännössä. Siiri ja muut ohjaajat olivat todella avuliaita ja huikeita opettajia ja todella ammattitaitoisia, jotka auttoivat parhaansa mukaan kaikissa ongelmissa. Etenkin Siiri ja  muut opettajat inspiroivat minua tulemaan samanlaiseksi ammattilaiseksi ja jatkamaan eteenpäin urallani. Kiitos vielä koulutuksesta!" 

 

Tarja: "Koulutus oli intensiivinen ja materiaali yllätti kattavuudellaan. Kokonaisuudessa uskon etten olisi laajempaa koulutusta löytänyt. Koulutuksessa oli myös mukava tunnelma ja Siiri oli hyvä opettamaan😊". 

 

Titta: "Koulutus oli hyvä, on vahva tunne sekä halu kehittää, harjoitella ja alkaa tehdä microblading asiakkaille. Tehokasta ja järkevää tutustua teoriaan ennakkoon, heti käytännön harjoittelu, tykkäsin! Siiri ja toiset on hyvä tiimi, opettivat hyvin sekä avustavat kouluttajat myös, kiitos kaikille. Yksilöllinen tuki oli tärkeää ja suora palaute mahdollistaa oppimisen. Pitkiä työntäyteisiä päiviä mutta mitä kertoo se että ensimmäisenä koulutuspäivänä  katsoin kelloa ajatuksella; 'mitähän kello on🤔 ....  19.45' Koko päivä niin hengessä mukana 😊 Tästä on hyvä jatkaa."  

 

Elina: "Mielestäni koulutus oli hyvin järjestetty. Pidin siitä, että teoriaa oli vähemmän kuin käytäntöä- päästiin heti hommiin ja opettelemaan oikeita otteita! Uskalsi rohkeammin aloittaa asiakkaalla. Siiri oli hyvä kouluttaja, sanoi suoraan jos oli korjattavaa ja kehui myöskin heti. Mahtavaa olla osa tätä tiimiä!"

Tarja: "Hei, kyllä olin tyytyväinen koulutukseen, mutta todellakin se on alku. Luottavaisin mielin voin aloittaa microbladingin asiakkaille ja uskon, että kaikki menee hienosti. Koulutusviikonloppu oli tosi raskas, tuli todella paljon asiaa, vaikka olin jo etukäteen opiskellut nettimateriaalin. Kouluttajat oli ihania, Siiri niin rauhallinen ja ammattitaitoinen, asiat olivat huumorilla höystetty. Oli tosi kivaa ja samalla oppi. Suurkiitokset kaikille ja tästä hommiin ja eteenpäin." 

 

Monja: "Hei, koulutus oli todella hyvä, intensiiviset ja täydet kaksi päivää. Opin parhaiten kun kaikki neuvottiin kädestä pitäen alusta asti. Siiri on todella rautainen ammattilainen,  joka inspiroi minua tulemaan alviljamalla samanlaiseksi taitajaksi kuin hän. Vaikka virheitä sattui huomasin että ne opettivat minua eniten ja antoivat sisua tehdä ja harjoitella vielä kovempaa ja päästä uralla eteenpäin. Kaikki opettajat olivat huikeita, ystävällisiä ja ammattilaisia ja inspiroivat minua. Kiitos vielä kaikesta!" 

Iina: "Kiitos paljon! Tykkäsin koulutuksesta todella paljon, ihanaa saada näin hyviä materiaaleja ja että oli pikkupurtavaa ja juotavaa huomioitu. Aivan ihanaa! Kiitos koko porukalle!!" 

 

Jasimine: ”Oli kyllä mukava koulutus! Ja hulluhan mä olenkin, terkkuja vaan kouluttajille ja ehdottomasti rupean tekemään kulmia :D”

Tuija: “Olen kyllä oikein tyytyväinen koulutukseen! Kiitos! Ohjaajat olivat oikein mukavia 😊 korostit tarpeeksi oikeita asioita 😄 Hulluus jatkuu varmasti täällä Vimpelissä, eli myös microbladingin tekeminen. 😁”

Merli: ”Olin todella tyytyväinen koulutukseen! Koulutus oli todella intensiivinen, mutta ylitti kaikki odotukset. Kaikki materiaalit ovat loistavia. Siiri oli kouluttajana rauhallinen, ja antoi rakentavasti palautetta. Siirille ja toisille isot kiitokset hyvästä ohjauksesta ja kaikista neuvoista, todella ihania ja inspiroivia ihmisia.”

 

Johanna: “Koulutus oli tosi hyvä ja intensiivinen! Siiri ja muut oli hyvät kouluttajat, helppo oppia ja sanottiin heti mitä on oikea tai väärin! suora palautetta ja se on hyvä! Tulen mielellään jatko koulutuksiin myöhemmin. 💖“

Marika: “Kiitoksia vielä kerran huippu koulutuksesta! Olette kyllä mahtava tiimi joka kaiken lisäksi kannustaa kyllä viimeiseen asti. Päivät oli pitkiä mutta aika hurahti kuin siivillä. :) Ei voisi varmasti olla parempaa opettajaa kuin Siiri. Mikä taito ja rauhallinen tyyli opettaa. <3”

Tina: “Koulutus oli hyvä ja intensiivinen. Materiaalia oli niin paljon että riittäisi kolmeksi päiväksi, hyvä että oli opiskellut materiaalia etukäteen. Kouluttajat olivat hyviä ja mukavia 😊.”

Hanna: ”Olin tyytyväinen koulutukseen. Intensiivinen meno meinasi viedä mehuja, mutta onneksi asia vei niin mukaansa, että loppuun asti jaksettiin. Siiri on ihana ihminen ja osasi korjata virheitä sekä antaa kritiikkiä kannustavalla tavalla. Hyvä oli, että keskityttiin heti olennaiseen ja saatiin harjoitella paljon. Nyt on luottavainen olo omiin taitoihin.Kiitos!”

Joyce: “Kiitos erittäin paljon. Siiri ja toiset kouluttajat olivat avuliaita, tosi mukavia ja ystävällisiä 🙂"

Anette: ”Kiitos intensiivisestä ja palkitsevasta kurssista! Siri ja toiset ovat uskomattomia tyyppejä! Itselläni ei ollut aikaisempaa kokemusta kauneusalan kursseista, mutta on vaikea kuvitella, että kukaan voisi tarjota tätä kattavampaa kahden päivän pakettia. Kurssi antaa kaikki eväät omaan microblading-businekseen, vain rohkeus aloittamiseen täytyy löytyä itseltä. Siiri on kärsivällinen ja rauhallinen opettaja.Täytyy sanoa, että monen vuoden yliopisto-opintojen aikana ei yksikään luento ole herättänyt innostusta, kuten tämä kurssi😁Yleisfiilis kurssista on sellainen, että tämä tiimi on saanut mahtavan jutun toimimaan ja nyt haluavat vilpittömästi auttaa muita onnistumaan samassa. Sellainen aito kannustuksen meininki! Tuhannet kiitokset Sirille ja toisille vielä kerran myös upeista kulmista ja kaikista lisäneuvoista. Olen vieläkin aivan päästä pyörällä näistä! You guys are amazing❤”

Heidi: “Hei! Kiitos koulutuksesta! Siiri on superlahjakas ja sympaattinen kouluttaja. Häneltä voi aina kysyä kaikkea. On ihanaa nähdä ihminen, joka on noin omistautunut ja kiinnostunut asiastaan. Kiva ja antoisa koulutus!”

Riamn: “Hei!  koulutus oli hyvä  ja innostava! Haluan kiittää Siiriä ja toisia. Niiden kahden päivän tuloksena olen saanut muutakin kuin taidot tehdä microblendingiä. Olette antaneet minulle voimaa ja rohkeutta. Kiitosssssss 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️💖💖💖”

 

Veera:"Koulutus oli intensiivinen ja päivät pitkiä, mutta huippu-kouluttajien ansiosta mielenkiinto pysyi korkealla koko viikonlopun. Nyt ymmärrän miksi SharpBrows on maailman paras microblading-koulutus. 10 pistettä ja iso kiitos Siirille!"

 

Nanna: “Kiitos erinomaisesta koulutuksesta 💖 Taitavat ja Ihanat kouluttajat! Mikään ei jäänyt epäselväksi ja siitä pidettiin kyllä huoli :) Kiitos!!  💖”

Salla: “Kiitos paljon koulutuksesta. Koulutus oli todella hyvä ja kaikki kouluttajat erittäin hyviä ja rautaisia ammattilaisia. Olen todella tyytyväinen. Kiitos! ❤️ ”

Ilana: “Kiitos mahtavasta koulutuksesta Siirille ja toisille! Olen todella tyytyväinen kurssiin, teidän yhteydenpitoon, aloituspakettiin, sekä hyvään opetukseen. Kiitos!”

Teija: “Ihana, rankka, haastava koulutusviikonloppu. Siiri on kouluttajana vaativa ja tarkka ja laittoi meidät oppilaat pyrkimään täydellisyyteen koko ajan. Mukavaa kun olette meistä oppilaista kiinnostuneita myös koulutuksen jälkeen."

Henriikka: “Kiitos kovasti teidän ryhmälle! Olin kyllä todella tyytyväinen koulutukseen, kouluttajat olivat kaikki hyviä, ammattitaitoisia ja mukavia. Kouluttajat olivat hyvin saatavilla, vaikka kokoajan joku tarvitsi kouluttajaa. Kouluttajat olivat selkeästi aidosti omistautuneet työlleen ❤️  Ei voi mitenkään verrata aikaisemmin käymääni microblading-koulutukseen. Onneksi aloin tutkia muita koulutuksia ja onnistuin valitsemaan juuri oikean koulutuksen. Vaikka kouluttajat olivat tosi rehellisiä ja sanoivat suoraan, he tekivät sen loukkaamatta. Kaikki sujui mukavasti ja jouhevasti ja oli iso plussa, että oli ruokaa ja välipalaa kokoajan tarjolla.”

Paula: “Koulutus oli kyllä tosi hyvä ja intensiivinen! Paljon pitää vielä ite harjoitella ja katsoa videoita, mutta tällä tiedolla ja käytännön harjoittelulla, mitä koulutuksesta sain, uskon, että minusta tulee vielä oikea microblading ammattilainen! Ja Siiri oli kyllä tosi ihana! Kiitos vielä koulutuksesta sekä koulutuksen kuvista! :)”

Anni: “Koulutus oli todella monipuolinen ja intensiivinen. Paljon tuli tärkeää ja olennaista asiaa. Oli ihanaa, kun keskityttiin paljon tärkeimpiin asioihin mm. kulman muotoon, mittaamiseen ja tekniikkaan. Näistä ollut kova puute aiemmassa microblading koulutuksessa. Ja tämä koulutus ei todellakaan pettänyt. Olen aidosti todella tyytyväinen koulutukseen, jonka sain. Siiri ja toiset oli tosi hyvä koulustiimii ja heistä en voi sanoa muuta kuin positiivista, kyllä he antoivat 100%! Kiitos siis heille! :)  Siiri on ihanan rauhallinen ja keskittyy olennaiseen. Auttaa ja neuvoo tarkasti, kun tarve vaatii. Lisäksi oli kiva nähdä, että kerrotaan heti suoraan, jos jokin menee pieleen, jotta työnjäljestä tulisi parasta mahdollista. Ja oli tosi huippua, että kouluttajana oli oikea osaaja! Kouluttajat piti meidät myös hereillä, välillä heittäen hauskoja vitsejä ja piti sopivalla tasolla huumoria yllä koko tiukan koulutusviikonlopun ajan.“

Suha: “Kiitos paljon koulutuksesta oli todella paljon hyötyä opin paljon asioita teidän ansioista kiitos vielä kerran!😍"

Jenni: “Kiitos paljon hyödyllisistä kuvista! Olen todella tyytyväinen koulutukseen ja Siiriin sekä toisiin kouluttajina, iso KIITOS heille. Siiri on todella mukava sekä helposti lähestyttävä! Kaikki kouluttajat ovat hyvin ammattitaitoisia ja uskottavia siinä mitä tekee, arvostan! Päivät olivat hyvin intensiivisiä niin kuin oletettavissakin oli, mutta ehkä vielä raskaampia mitä osasi kuvitella :D!! Tässä on nyt pari päivää mennyt tietynlaisessa sumussa ja asioita sulatellessa. Ja kiitos myös kaikesta avusta koulutuksen jälkeen :) !!”

Hanna: “Olin tosi tyytyväinen koulutukseen, oli ammattitaitoiset kouluttajat ja intensiivinen kurssi! Tuli tosi paljon informaatiota mutta olisi voinut kuunnella vielä vaikka kolmannenkin koulutuspäivänkin, meni aika niin nopeasti 😍 Siirille terveisiä että uskomattoman lahjakas ammattilainen ja ihana kouluttaja 😊 Todellinen microblading mestari! Ja joo täytyy katsoa noita videoita Brow Analyticsiltä mahdollisimman pian!“

Noora: “Mahtava koulutus ! Sai hyvät opit. Siiri on ihana tyyppi ja osasi kouluttaa hyvin 😊“

Terhi: Kiitos paljon! :) “Mulla on koulutuksesta pelkkää hyvää sanottavaa, sisältö oli selkeä ja asiat kerrottiin hyvin tarkasti ja ilmapiiri oli tosi positiivinen ja kannustava, todellakin jäi sellainen fiilis, että tästä tää lähtee!! Olette hyvin asiantuntevia ja tuntui, että teiltä oli helppo kysyä neuvoa. Iso kiitos! :)😍 Siiri on ihana ja todella taitava ammattilainen, ja mielelläni haluaisin Siirin tekemät kulmat myös itselle ❤ 😊“

Emilia: “Olin todella tyytyväinen koulutukseen! Siirille superisot kiitokset hyvästä ohjauksesta ja kaikista neuvoista, todella ihana ja inspiroiva ihminen😊❤️“

Hanna S: “Kiitos, koulutus oli tosi hyvä! Siiri on supertaitava, mutta ehkä vähän hiljainen. 😊 Hän puhuu suomea tosi hyvin, eli sitä ei ainakaan tarvitse huolehtia. Minulle itselleni kouluttajan jokainen sana on aarre. ❤️ Materiaalit ovat todella hyvät ja hyvälaatuiset, kestävät varmasti käytössä! Kouluttajien tapa kertoa asioita on todella mukaansatempaava, hyvä ja hauska. Arvostan myös niiden tapaansa ottaa jokainen osallistuja huomioon, koko aikainen läsnäolo ja kuunteleminen. En tiedä pystynkö itse samaan kouluttaessani, niin hienoa se oli. Loistava tiimi, todellakin!!! ❤️“

Pirita: “Koulutus oli huippu hyvä! Oli ihan loistavaa, että materiaalin sai käydä läpi ennen koulutusta (erityisesti videot oli superhyvät!) ja nyt koulutuksessa ei tarvinnut niitä käydä vaan pystyi keskittymään taas käytännön asioihin. Ja Siirille tuhannesti terveisiä, aivan huippu artisti, ja aina kun apua tarvitsin, niin sitä myös sain 😊 “

Jenna: “Tosi hyvä koulutus, kiitos ihan superpaljon siitä. Harmittaa ihan että tällä hetkellä on seuraavat 3 viikkoa ihan täynnä ripsiasiakkaita, ettei pääse vielä kunnolla treenaamaan microbladingia 😃”

Maarit: “Kova kurssi takana, Siiri ja toiset ovat supereita, aivan mahtava koulutus! Todella rankka, mutta antoisa!”

Ella: “Koulutus oli hyvä, sekä Siiri että toiset hoitivat homman hyvin!”

Minna: “Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Kiitoksia Siirille ja muille kouluttajille myös. Päivät olivat intensiiviset mutta opin paljon!”

Rosita: “Pidin koulutuksesta paljon sekä olin tyytyväinen suoraan palautteeseen, ensimmäinen päivä oli minulle henkilökohtaisesti hieman liian intensiivinen mutta kaikki opit tulivat kuitenkin hyvin perille :) Siirin osaamista oli mukava seurata ja hänen kertoessaan sekä näyttäessään esimerkkiä tuli turvallinen ja luotettava olo. Koulutus oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut!”

Salla: “Kiitos koulutuksesta! Koulutuksessa oli paljon asiaa ja koulutus tuntui todella kattavalta.  Ryhmä oli kiva ja kouluttajat olivat mukavia ja todella päteviä. Siiri vaikutti jotenkin ihanan sympaattiselta ja rauhalliselta. Ehdottomasti kaiken rahan arvoinen koulutus, olen todella tyytyväinen. 😊“

 

Elina: “Koulutus oli hyvä ja selkeä. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja erittäin mukavia. Heillä oli eläväinen tyyli kouluttaa, joka aikaansai sen ettei pitkät koulutuspäivät tuntuneet pitkiltä. Koulutuksesta jäi varma tunne alkaa tekemään ja harjoittelemaan kulmia. Pidin kurssista kovasti ja meidät oppilaat oli koko viikonlopun ajan otettu erittäin hyvin huomioon. Kouluttajana Siiri oli hyvin tarkka ja vaativa, joka mielestäni on erittäin hyvä asia.”

Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen! Kaikki kerrotiin hyvin selkeästi ja niin kauan että varmasti ymmärtää. Ihana myös se, että Siiri olisi voinut olla mun kanssa vaikka koko yön harjoittelemassa niitä, pääasia että osaisin. Siiri on rauhallinen, erittäin tarkka ja kouluttajana paras mahdollinen. Kiitos vielä koulutuksesta! 

- Merlin

 

Kiitos, koulutus oli tosi hyvä! Siiri on supertaitava, mutta ehkä vähän hiljainen. 😊 Hän puhuu suomea tosi hyvin, eli sitä ei ainakaan tarvitse huolehtia. Minulle itselleni kouluttajan jokainen sana on aarre. ❤️ Materiaalit ovat todella hyvät ja hyvälaatuiset, kestävät varmasti käytössä! Kouluttajien tapa kertoa asioita on todella mukaansatempaava, hyvä ja hauska. Arvostan myös niiden tapaansa ottaa jokainen osallistuja huomioon, koko aikainen läsnäolo ja kuunteleminen. En tiedä pystynkö itse samaan kouluttaessani, niin hienoa se oli. Loistava tiimi, todellakin!!! ❤️

- Hanna S

 

Olin todella tyytyväinen koulutukseen! Siirille superisot kiitokset hyvästä ohjauksesta ja kaikista neuvoista, todella ihana ja inspiroiva ihminen😊❤️

- Emilia

 

Kiitos paljon! :) “Mulla on koulutuksesta pelkkää hyvää sanottavaa, sisältö oli selkeä ja asiat kerrottiin hyvin tarkasti ja ilmapiiri oli tosi positiivinen ja kannustava, todellakin jäi sellainen fiilis, että tästä tää lähtee!! Olette hyvin asiantuntevia ja tuntui, että teiltä oli helppo kysyä neuvoa. Iso kiitos! :) Siiri on ihana ja todella taitava ammattilainen, ja mielelläni haluaisin Siirin tekemät kulmat myös itselle ❤ 😊

- Terhi

 

Mahtava koulutus ! Sai hyvät opit. Siiri on ihana tyyppi ja osasi kouluttaa hyvin 😊“

- Noora

 

Olin tosi tyytyväinen koulutukseen, oli ammattitaitoiset kouluttajat ja intensiivinen kurssi! Tuli tosi paljon informaatiota mutta olisi voinut kuunnella vielä vaikka kolmannenkin koulutuspäivänkin, meni aika niin nopeasti 😍 Siirille terveisiä että uskomattoman lahjakas ammattilainen ja ihana kouluttaja 😊 Todellinen microblading mestari! Ja joo täytyy katsoa noita videoita Brow Analyticsiltä mahdollisimman pian!

- Hanna

 

Oli rankka intensiivinen koulutus, mutta sen arvoista. Hyvä kun sai rehellistä palautetta, koska se tekee meistä vielä paremmat microblading ammattilaiset. Siiri oli myös aivan mahtava kouluttaja ☺

- Liisbet

 

Koulutus oli intensiivinen ja kattava. Sen pohjalta on ollut varma ja luottavainen olo alkaa tekemään microbladingiä. Siiri on kouluttajana tarkka ja selkeästi ammattilainen! Kiitos vielä koulutuksesta!

- Laura

 

Olen super tyytyväinen koulutukseen. Oli todella hyvä että sain opetella Siirin kanssa kaksin tekemään microblading kulmia. Koulutusmateriaalit olivat hyvin laajat mutta ne oli helppo oppia kun kaikki selitettiin minulle niin selkeästi ja aina kysyttiin että ymmärrän varmasti! Oli kyllä aivan älyttömän kivat kaksi päivää. Siiri on niin taitava ja ihana ihminen! ✨❤️ Kiitos!

- Jenniina

 

Olimme todella tyytyväisiä koulutukseen. Koulutus oli todella laaja ja intensiivinen kokonaisuus. Teoria käytiin hyvin perusteellisesti, että mieleen ei jäänyt leijumaan kysymyksiä. Varmoin mielin pystyy heti lähtee tekemään asiakkaille. Mahtavaa myös, että koulutus ei jää tähän. Vaan saa palautetta töistä, mikä tukee kehittymistä. ISO KIITOS ❤️

- Salla

 

Kiitos koulutuksesta! Vaikka päivät oli pitkiä niin oli mahtava huomata kuinka kouluttajat panostivat jokaisen oppilaan oppimiseen ja huumoriakin riitti vielä myöhään illallakin. Raskas, hauska ja antoisa koulutus :)

- Susanna

 

Kiitos hyvästä koulutuksesta! Siiri ja muut kouluttajat olivat mahtavia 

- Anh Thu

 

Kiitos koulutuksesta, pidin siitä tosi paljon vaikka se rankka olikin 😀 Koulutus oli todella kattava ja kouluttajat selkeästi ammattilaisia. Koulutuspäivät olivat rankkoja mutta pidin koulutuksen tunnelmasta ja vaikka töitä tehtiin kovasti, kaikessa oli huumori mukana! Siiri ja muut kouluttajat olivat tosi mukavia, he auttoivat ja neuvoivat hyvin! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen! 

- Jenni H.

 

Siiri oli oikein kiva ja asiantunteva. On ollut mahtavaa saada palautetta ja apua häneltä kurssin jälkeen tosi nopeasti.

- Kaisu

 

Kiitos mukavasta koulutuksesta. Sain hyvät valmiudet microbladingiin tekemiseen. Olen jo päässyt tekemään yhdet ja useita malleja on jo varattu :)

- Jonna

 

Tykkäsin erityisesti kouluttajien vaativasta opetuksesta. Ihan hyvä ei ollut tarpeeksi vaan erinomaiseen pyrittiin :) Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa ja perusteellinen koulutus. Kouluttajien intohimon työhön kyllä huomasi 😊 

- Elli

 

Moikka! 😍😍 siis mä oon ikinä onnellinen ja tykkäsin mielettömästi koulutuksesta! Vilpittömästi voin suositella sekä Siiriä että toisia, koulutus ei ollut tylsä vaan erittäin mielenkiintoinen ja hauska! Hetkeäkään ei ollut etteikö jaksaisi keskittyä😍👌👌 aivan nappiin! Kiiiiiitos vielä ja mikä mahtavinta niin tukea saa AINA <3 

- Jenny

 

Ja kiitos paljon koko koulutuksesta! Vaikka olikin rankka mutta silti antoisa nyt kun on saanut käytyä vielä kaikki materiaalit läpi ja sisäistää asiat kunnolla. Kulmiakin on päässyt tekemään nyt paremmalla tekniikalla 😉 

- Emmi

 

Huikea,intensiivinen koulutus joka antaa hyvät valmiudet microbladingin tekoon! Ihanat ja todella osaavat kouluttajat, suosittelen 😊

- Jenna

 

Vaikka ennakkoon tiesinkin, että koulutus on intensiivinen, niin sitä se todellakin oli! Rankat mutta erittäin antoisat kaksi päivää. Kouluttajat selitti asiat hyvin ja selkeästi, että varmasti ainakin itse opin ja ymmärsin kaiken sekä antoi erittäin suoran palautteen. Se on tietysti tärkeää oman kehittymisen kannalta. Yleisesti huomasi selkeästi, että tavoitteena tosiaan oli saada meistä kaikista hyviä microblading artisteja ja kehittää meistä niin hyviä kuin suinkin kahdessa päivässä voi. Siiriltä sain myös hyviä neuvoja kulmien piirrustusvaiheessa ja Kristi auttoi paljon itse harjoittelupäivänä. Mukavaa, että pidätte huolta myös näin koulutuksen jälkeen, kun niin moni kouluttaja sitten jättää vain oman onnensa nojaan. 

- Linda

 

Siiri oli rauhallinen ja tarkka kouluttaja. Otti hyvin huomioon oppilaan tarpeet🙂

- Harriet

 

Siiri oli hyvä kouluttaja, kertoi heti jos teki jotain väärin ja näytti ja neuvoi miten tehdä paremmin! :) Hänestä huokui ammattilaisuus!

- Milla

 

Olin erittäin tyytyväinen koulutukseen. En osannut odottaa näin rankkaa koulutusta. Rehellinen palaute antoi potkua kehitykseen. Siiri oli erittäin ammattitaitoinen, kertoi mikä on väärin ja kuinka se tehdään paremmin. Näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin. KIITOS :) Teijän koulutus oli kyllä ihan paras! Suosittelin ystävällenikin teitä :) 

- Katriina

 

Kurssi oli tosi hyvä ja intensiivinen.  Siiri oli koko ajan hyvin apuna ja todella taitava opettaja mutta ehkä voisi olla vähän iloisempi :) Antoi hyvin haastetta ja sisältö oli monipuolinen. Olin kaikin puolin tyytyväinen kurssiin ja yhteydenpito teille päin toimii myös tosi hyvin.

- Suvianni

 

Olen tyytyväinen koulutukseen, noin lyhyeen aikaan oli mahdutettu paljon asiaa. Siiri on todella taitava kulma artisti, joten oli kiva nähdä miten hän työskentelee ja lähteä itse tavoittelemaan samaa taitoa! Siiri osasi hyvin neuvoa mitä asioita korjata ja mikä oli hyvää. 

- Tiia

 

Siiri on hyvä kouluttaja, hän osaa rauhallisesti selittää asiat. 

- Jenny

 

Koulutus oli erilainen, mihin tähän saakka olen tottunut. Pidin siitä, että teimme paljon ja että reagoitte nopeasti viesteihin. Myös se on tärkeää, että sain valmiudet työskentelyyn välittömästä. 

- Salla

 

Tosi kattava koulutus, tärkeiden asioiden painottaminen oli hyvä ja asiat jäi mieleen! Materiaalit todella hyvät, niistä voinut kerrata asioita jälkeen päin. Hyvä menetelmä ja ihanat kouluttajat. Siiri on mahtava ❤ 

- Aleksiina

 

Oli tosi hyvä koulutus ja paljon asiaa saatu kahteen päivään. Aloitan tammikuussa microbladingin, joten olen tyytyväinen.

- Hanna

 

SharpBrowsin koulutus antoi hyvät perusteet microblading tekemisen aloittamiseen ja koulutuksen lisäksi saama jälkituki on auttanut kehittymisessä koulutuksen jälkeenkin. Koulutus oli hyvin käytännönläheinen ja Siirin opinahjossa pystyi näkemään, mitä microblading parhaimmillaan on, ja asettamaan saman itselleen tavoitteeksi. 

- Eveliina

 

This was the best training in the field of beauty that I have experienced, packed with professional advice, tricks to accomplish the best results and actual practical experience to make you feel comfortable about the procedure. 

- H. Adams

 

The training was very good, intense, a lot of information in two days but very good! And you have already answered quickly to questions and been very helpful.

- Jonna

 

I think that Siri is one of the best in this business and I am glad that I had the chance to learn from her. In my opinion all her work is like a piece of art. She was very patient, approachable and professional. I am very happy that I attended the course and would highly recommend it to anyone who is interested in microblading!

- Tsvetelina

 

Haluaisin sen sanoa Siiristä, että häneltä opin itsevarmuuden microblading työssä ja en jännitä kulmien tekemistä enään niin paljon. Koulutus oli todella hauska ja opettavainen. En usko että parempaa koulutusta löytyy kun tämä! Hyvin jaksoi myös keskittyä koulutuksessa kun oli mukavat ja pätevät kouluttajat :-) Ja Siirin tekemät kulmat minulle on täydelliset ja muutenkin hänen käden jälki on täydellistä!

- Sophia

 

Koulutukseen olin enemmän kuin tyytyväinen. mitään en olisi muuttanut. Kouluttajat oli loistavia. Siiri rauhallinen ja ammattitaitoinen ja innostava. Kiitoksia vielä paljon. Kalenteri täytti hujauksessa microblading ajoista :)

- Johanna

 

Microblading-koulutus oli erittäin tiivis ja perusteellinen. Kaikki tieto oli ”pakattu” hyvin 2 koulutuspäivään. Siiri opetti ja perusteli opettamaansa erittäin hyvin. Osasi vastata esitettyihin kysymyksiin, eikä jäänyt ” kysymysmerkkejä”! Siiri käytännössä huippu taitava tekijä, taitava opettaja ja hurmaava persoona! Kiitos! 👏👍🤗🤗

- Mira

 

Kiitos, ihan mahtava koulutus! Todella rankka ja pitkät päivät mutta kaikki oli sen arvoista. Siiri on todella taitava ja osasi antaa hyviä vinkkejä kulmien tekoon. Siiri pelasti hankalat tilanteet ja niistä pystyin itse myös oppimaan. 

- Annika

 

Olin todella tyytyväinen koulutukseen ja kouluttajiin. Viikonloppu oli rankka mutta antoisa :) vielä on paljon opittavaa mutta tästä on hyvä aloittaa microblading! 

- Minna

 

Kiitos koulutuksesta! Yllättävän pitkät päivät, joten oli aika rankka viikonloppu. Mutta tosi kattava koulutus ja tosi hyvät kouluttajat! Jäi fiilis, että voi heti aloittaa tekemisen asiakkaille.

- Anni

 

Kiitos intensiivisestä koulutuksesta. Koulutus oli hyvä ja sai kyllä hyvin apua ja neuvoja ja suoraa palautetta. Toivottavasti tämä hyvä tuki jatkuu myös tulevaisuudessa että teille voi aina lähettää kysymyksiä ja palautetta. Kiitos! 

- Karoliina

 

Kiitos koulutuksesta!! Musta koulutus oli todella hyvä! Vaikka koulutuspäivät oli pitkiä, hirveesti tuli uutta asiaa ja paljon tekemistä, niin silti jaksoi keskittyä koko päivän 120-lasissa! Asiat käytiin tarkkaan läpi ja kouluttajat kertoi heti mikä on pielessä ja miten voi parantaa! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen ja nyt on sellainen olo, että uskaltaa hyvin alkaa harjoittelemaan kulmia!  Myös muut koulutuksessa käydyt asiat, esim markkinointi jne. Oli tosi hyödyllistä ja hyvää tietoa! Laitoin eilen itse koulutuksen jälkeen kuvan facebookkiin ja instagramiin, että ensimmäiset 15 asiakasta saa kulmat hintaan 150e (normaalisti 250e) ja nyt jo yli 15 kyselyä ajoista! Eli tosi nopeesti ne menee! Kiitos teille 😊 Ainoa oma negatiivinen juttu, että kalenteri on hius ja ripsitöitä täynnä pari viikkoa (muutamia kulmia saan otettua iltaisin) ja sen jälkeen pääsen vasta kunnolla vauhtiin kulmien kanssa! Olisi pitänyt olla niin fiksu, että jättää kalenteriin enemmän vapaata kulmillekkin heti koulutuksen jälkeen!  Kiiiitos paljon loistavasta koulutuksesta ja ihanista kouluttajista!   

- Eveliina L.

 

Kiitos Siiri ja kumppanit mahtavasta koulutuksesta. Olen paljon kuullut aikaisemmin,että teiltä saa erinomaisen koulutuksen,jos haluaa aloittaa microblading -artistina. Koulutuksen käytyäni voin täysin sydämin olla samaa mieltä. Olen supertyytyväinen,että valitsin juuri Teidät! On myös ihana asia,että te vastaatte melkein samantien sähköpostiviesteihini. 

- Arja

 

Kiitos paljon koulutuksesta. Olin erittäin tyytyväinen ja oli oikein mukava yllätys, että teitä tuli kaksi. Näin saimme vielä suuremman huomion ja opastuksen. Mielestäni oli hyvä, että tärkeimpiä asioita painotettiin moneen kertaan, jotta ne varmasti jäivät mieleen. Selitit tekniikan yksinkertaisesti ja selkeästi - loppujen lopuksihan microblading on erittäin yksinkertaista kun on selkeät säännöt, superpaljon treeniä ja harjoittelua vaan niin kehittyy. Koulutus oli oikein onnistunut ja mielestäni saimme sen mitä lähdimme hakemaan. Olin myös oikein tyytyväinen kouluttaja valintaani. Kouluttajat on mielenkiintoisia persoonia ja niiden tekniikkansa on fiksu, jolla ne saa lopulta luotua oppilaisiin itseluottamusta. Huomasinkin täältä, että ne on opiskellut psykologiaa 😉 On myös erittäin hienoa, että koulutus ei sinänsä lopu tähän, vaan saa palautetta työstä myöhemmin. Iso kiitos siis 🙏❤️ 

- Jonna

 

Kiitos todella hyvästä koulutuksesta! Olen kyllä tyytyväinen koulutukseen! Oli todella hyvä että koulutus on intensiivistä vaikkakin raskaita pitkiä päiviä, sain kyllä koulutukselta sen mitä odotinkin!  Ja Siiri on todella hyvä kouluttaja! :)

- Eveliina

 

Suuri kiitos vielä kerran! Koulutus ylitti kaikki meidän odotukset. Intensiivinen ja todella kattava koulutus. Kirjalliset materiaalit loistavat! Tätä parempaa koulutusta ei olisi voinut saada!

- Heidi

 

Ensinnäkin, kiitos koulutuksesta, se oli ihan super! Ensimmäinen tosi hyvä asia oli se kun piirsimme tekoihoon, koulutuksessa kerrottiin tarkasti virheet mitä teki ja pyrittiin korjaamaan ne seuraavalla yrityksellä. Myös kaikki asiat mitä käytiin läpi, kerrottiin tosi selkeästi. Pidin myös siitä, kun kerrottiin kuinka pääsee hyvin alkuun microbladingin tekemisessä kurssin jälkeen. Koulutus materiaalit mitkä saatiin kotiin, on myös hyvät. Siiri oli kouluttajana rauhallinen, ja antoi rakentavasti palautetta. Mitään huonoa sanottavaa/ parannettavaa en keksi. Vaikka olemme nuorimmat, tulemme parhaiksi! :D 

- Jasmin

 

Kurssi täytti ne kaikki lupaukset, jotka ennen kurssia luvattiinkin. Intensiivinen tehokurssi, joka antoi hyvät eväät uuden työn aloittamiseen. Oli ilo huomata, että kouluttajat todellakin halusivat, että kaikki kurssilaiset oppivat oikeat perustekniikat ja alkavat myös tulevaisuudessa tätä työtä tekemään. 

- Mari

 

Tykkäsin! Tuntu että teitä oikeesti kiinnosti että opitaan microblading hyvin ja aletaan tekemään sitä koulutuksen jälkeen.

- Erja

 

Olen tosi tyytyväinen, kaikki kolme kouluttajaa olivat mahtavia ja päivät meni ihan hujauksessa vaikka olivat pitkiä. Toinen kouluttaja oli myös aivan mahtava persoona, tylsää kouluttajaa ei olis edes jaksanut kuunnella niin pitkään. Vaativia, kannustavia ja hauskoja olivat kaikki. Iso kiitos :) 

- SuviÄnn

 

Kiitos kurssista, opetus on hyvää. Siiri on hyvä opettaja ja apua saa aina kun tarvitsee.  Kurssi on todella intesiivinen.

- Petra

 

Kiitos koulutuksesta!! Siiri, ja toiset kouluttajat olivat kaikki loistavia!! Osasivat kertoa ja näyttää kaiken hyvin ja antoivat myös hyvin palautetta! Koulutus oli myös rankka, mutta täysin sen arvoista! 

- Amanda

 

Siiri ja 2 toista kouluttaja oli niin mukavia! Tosi ammattilaiset! Oli ihan superhyvä fiilis siitä 💝❤️

- Tran

 

Paljon Kiitoksia Upeasta koulutuksesta!! Olen aivan innoissani kun pääsen kulmia tekemään. Koulutus oli perusteellinen ja kouluttajat loistavia 😊

- Monica

 

Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa - ja myös koulutuksen jälkeen tuki on ollut uskomatonta. Innostavaa, välittävää, erittäin tarkkaa ja oikeasti asiantuntevaa. Suosittelen koulutusta varauksetta kaikille kiinnostuneille. 

- Taru

 

Koulutus oli todella hyvä ja TODELLA RANKKA!!!! Meinasin kuolla! Siiri Supertaitava ja mukava, samoin se toinen kouluttajanainen Kristi. Voin suositella koulutusta kyllä!

- Heli

 

Siirin koulutuksessa oli mahtava käydä! Hänestä huokuu ammattitaito ja se miten ihanan kärsivällinen ja rauhallinen hän koulutustilanteessa oli, toi myös minulle oppilaana rauhallisemman olon! Vaikka jännitti superpaljon ja jännittää varsinkin huominen kun on ensimmäinen tilanne missä Siiri ei ole mukana. :) 

- Ann-Mari

 

Tykkäsin Siiristä hän oli rauhallinen ja osasi hommansa.

- Nitta

 

Koulutus oli erinomainen. ainoastaan päivät oli tosi pitkiä. 

- Jaana

 

Koulutus oli todellakin käymisen arvoinen. Se ylitti jopa korkeat odotukseni. Kouluttajat todellisia ammattilaisia ja Siiri osoitti työn jäljellä sen, että kokemusta löytyy! Ja mikä oli positiivisin yllätys, markkinointi puoleen oltiin panostettu👌 Eli ei mitään huonoa sanottavaa😊

- Sofia

 

Tykkäsin Siiristä kovasti. Hänellä on ammattimaiset otteet ja selkeät ohjeet sekä vastaukset kaikkiin kysymyksiin. 5/5 😊👍🏻

- Henna

 

Siiri on todellakin ammattitaitoinen, kouluttajana rento ja helposti lähestyttävä, hänelle mikään ei ole "turha kysymys". 

- Huyen

 

Koulutus oli todella hyvä ja laaja, jo parissa päivässä sai microbladingista paljon irti, kiitos hyvän kouluttajan :)

- Jemina

 

Koulutus oli aivan loistava ja Siiri on todella taitava! 

- Suvi

 

Yllätyin positiivisesti koulutuksen intevsiivisyydestä sekä monipuolisuudesta, Siiri hoiti hommansa paremmin kuin hyvin ja myös pointsit humoristisesta teoriapuolesta. Vaikka oli todella nopea tahti koulutuksessa niin jaksoi kuunnella ja olla loppuun asti mukana :)

- Heidi

 

Koulutus oli hyvä, asiaa oli paljon pienessä ajassa. Siiri oli hyvä kouluttaja, näytti kädestä pitäen :) kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis ja pari ekaa viikkoa meni sumussa - tuli kulmat uniinkin. Hyvä ja kannattava koulutus!

- Mira

 

Koulutus oli hyvä ja kattava! Avostan sitä, että vastaatte nopeasti kysymyksiin, ja Siirikin on vastannut Facebookissa kysymyksiini pikimmiten!

- Laura

 

Koulutus kokonaisuudessaan oli kattava ja innostava. Huomaa, että tarkoitus on saada oppilaat todella tekemään microbladingia. Kaikki osa-alueet käytiin hyvin läpi markkinoinnista itse tekemiseen ja asiakkaan kohtaamiseen. Siiri on vastannut kaikkiin kysymyksiin mitä on tullut mieleen ja hyvä juttu että yhteyttä voi ottaa koulutuksen jälkeenkin ja vastaus tulee heti :) 

- Maria

 

I have been to tens of trainings when it comes to beauty services, such as lashes and nails. Despite of the fact that many of the trainers that have taught me have had wast international experience, I have to admit that I have NEVER experienced anything close to that what I experienced over a weekend at SharpBrows microblading class. It was very motivating, informing, concrete and practical! PERFECT TRAINING! Thank you so much!

- anneli

 

Koulutus oli aivan mahtava! Hienosti kerkesi neuvomaan jokaista. Itse olen iloinen siitä, että saimme hyvin yksilöllistä koulutusta jokainen Siiriltä😊 Kouluttaja erittäin taitava ja ihania❣️ Saimme suoraa palautetta: hyvällä ja innostavalla tavalla😊

- Janica

 

Kiitos koulutuksesta! Koulutuksessa oli paljon asiaa ja koulutus tuntui todella kattavalta. Ryhmä oli kiva ja kouluttajat olivat mukavia ja todella päteviä. Siiri vaikutti jotenkin ihanan sympaattiselta ja rauhalliselta. Ehdottomasti kaiken rahan arvoinen koulutus, olen todella tyytyväinen. 😊

- Salla

 

Pidin koulutuksesta paljon sekä olin tyytyväinen suoraan palautteeseen, ensimmäinen päivä oli minulle henkilökohtaisesti hieman liian intensiivinen mutta kaikki opit tulivat kuitenkin hyvin perille :) Siirin osaamista oli mukava seurata ja hänen kertoessaan sekä näyttäessään esimerkkiä tuli turvallinen ja luotettava olo. Koulutus oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut!

- Rosita

 

Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Kiitoksia Siirille ja muille kouluttajille myös. Päivät olivat intensiiviset mutta opin paljon!

- Minna

 

Koulutus oli tosi hyvä, sekä Siiri että toiset hoitivat homman hyvin!

- Maarit

 

Kova kurssi takana, Siiri ja toiset ovat supereita, aivan mahtava koulutus! Todella rankka, mutta antoisa!

- Maarit

 

Tosi hyvä koulutus, kiitos ihan superpaljon siitä. Harmittaa ihan että tällä hetkellä on seuraavat 3 viikkoa ihan täynnä ripsiasiakkaita, ettei pääse vielä kunnolla treenaamaan microbladingia 😃 

- Jenna

 

Koulutus oli huippu hyvä! Oli ihan loistavaa, että materiaalin sai käydä läpi ennen koulutusta (erityisesti videot oli superhyvät!) ja nyt koulutuksessa ei tarvinnut niitä käydä vaan pystyi keskittymään taas käytännön asioihin. Ja Siirille tuhannesti terveisiä, aivan huippu artisti, ja aina kun apua tarvitsin, niin sitä myös sain 😊

- Pirita

 

Hei! Halusin laittaa vielä erikseen palautetta kun oon niin tyytyväinen että päätin käydä koulutuksen. Epäröin aluksi koska koulutus tuntui kalliilta MUTTA siitä on nyt yksi kuukausi kun sain todistuksen ja oon jo tienannut omat takasin, vaikka tein ensimmäiset asiakkaat halvemmalla! Ja monet asiakkaat on sanonut että ne haluaa tekijän joka on käynyt just SharpBrowsin koulutuksen. Huhtikuussa mulla loppuu työsopimus ja alan sitten kokopäiväseksi microblading artistiksi. En kyllä vois olla tyytyväisempiä! :)

- Erja

 

Kiitos koulutuksesta!  Alan heti laittamaan omaa kulmabrändiä ja tekemään :) 

- Susanna H.

 

Hei ja kiitos paljon Siirille ja muille kouluttajille. Koulutus oli ammattimaista, mutta rentoa. Alusta loppuun hyvin suunniteltu. Uskon myös, että pystyn hyödyntämään koulutuksen 100%. Voin suositella koulutusta lämpimästi muille, jotka haluavat oppia microbladingia. 

- Päivi N.

 

Kiitos kurssista oli todella ammattimainen ja kannustava juuri minunlaiselleni , joka haluaa vain parasta ;)))) Siiri ihanan rauhallinen ammattilainen ja toiset kouluttajat välillä kun “kannustavat hullut”, joka sai yrittämään vieläkin paremmin ja piti tunnelman yllä. Olemme täällä Turussa todella innostuneita ensimmäisen asiakkaan teen huomenna ja perjantaina seuraava ja siihen väliin mahtuu vielä monta muutakin. Haluan tulla parhaaksi ja teen töitä sen eteen. Näkemisiin!!!! 

- Sirpa

 

Koulutus oli super intensiivinen, tiedon täyteinen ja kaikinpuolin mahtava! Tietoa tuli hirmuisesti ja oppimista oli myös paljon. Vaikka koulutus oli kalliimpi kuin ryhmässä niin suosittelen yksittäis koulutusta kaikille! Paremmin saa irti koulutuksesta kun kaikki huomio on omassa työskentelyssä. Siiri on selvästikkin paras microblading ammattilainen opettamaan tätä muille!😊 Ja arvatkaa mitä!? Otin lopputilin aamulla Seppälästä💪 Uusia ripsiasiakkaita en pysty ottamaan enää vastaan kun sain microblading asiakkaita jo eilen! Kaikin puolin täydellinen koulutus!😊 Tästä se lähtee💪

- Netta

 

Haluan sanoa kiitos näin alkuun mahtavasta asiakaspalvelusta ja joustavuudesta, sillä ilman niitä en oli päässyt tähän parhaaseen koulutukseen.  Koulutus oli tosiaan hyvä ja kattava! Aluksi minua rehellisesti pelotti tämä "no bullshit" asenne, koska olen hieman ujo itsekin. Mutta se ei ollutkaan paha. Päinvastoin oli kiva kuulla rakentavaa palautetta. Ja asia mikä sai minut ylipäätänsä innostumaan teidän koulutuksesta oli sivuston ulkoasu ja selkeys sekä Microblading.fi sivusto. Tuli heti alkuun sellainen olo, että osaatte hommat ja että tulisin oppimaan asioita. Sekä se, että oppilaista "huolehditaan" koulutuksen jälkeenkin on ihan huippu juttu.

- Mercedes

 

Kiitos Siirille koulutuksesta:) opimme paljon, koulutuksessa opetettiin asioita tarkasti ja ymmärrettävästi, kiitos paljon.

- Apa

 

Kiitos todella paljon erittäin hienosta koulutuksesta! Ja iso kiitos vielä kaikille kouluttajille erinomaisesta työstä!

- Johanna

 

Kiitos vielä todella hyväistä mutta rankoista koulutus päivistä teille kaikille😊 erittäin tyytyväinen olen ollut ja odotan innolla, että saan seuraavan asiakkaan eteeni!

- Mirka-Maria

 

Siiri oli huippu, ammattilainen ja todella sympaattinen. Koulutus oli tosi Oli tosi kivaa!

- Riikka

 

Koulutus oli hyvä ja jäi vahva olo, että on valmis ottamaan asiakkaita itsenäisesti. (Mukavasti on saanut kulmia tehdäkin.) Kouluttajat olivat tarkkoja ja kärsivällisiä. Siiri oli mukava ja rauhallinen kouluttaja. Kaikenkaikkiaan: JES!!!

- Annariina

 

Siiri on todella ammattilainen ja tosi hyvää opettaja, kouluttaja! Antaa tosi hyvää vinkkejä ja kävi auttamassa koko ajan. Hän on tarkka, osaa olla rehellinen ja on tosi ystävällinen. Tieto siitä että hän auttaa, antaa neuvoa myöskin koulutukseen jälkeen antaa turvallisen olon:) Ja mä ihan oikeesti tarkoitan sitä:D oli kyllä ihan mieletön rankka koulutus, mutta parhaat kouluttajat todella:) 

- Merli

 

Kiitos paljon koulutuksesta, joka oli rankka, intensiivinen ja hauska! Koulutus oli hyvin rakennettu ja suunniteltu ja kouluttajat olivat niin inspiroivia, että jaksoi keskittyä koko ajan. Kouluttajalle oli tärkeää, että opin oikeasti tekemään microbladingiä oikein ja että pystyn tekemään niitä heti koulutuksen jälkeen. Siiri on todella ammattimainen ja mun idoli!  Erityiskiitos markkinointivinkeistä!!! Alan tekeen Microbladingeja ja myös bisnestä. 

- Siina

 

Thank you for a great course! I will definitely recommend it forward ss a hight professional education and qualification center. 

- Nadezda

 

Koulutus oli todella rankka, mutta rento ja vitsikäs ilmapiiri auttoi jaksamaan. Siiri ja muut kouluttajat tuntui olevan aidosti kiinnostuneita auttamaan ja halusivat sinun onnistuvan. Koen, että sain hyvät valmiudet tehdä microbladingiä ja että, jos vielä näin jälkikäteen tulee mieleen jotain kysymyksiä niin uskallan kysyä 😊

- Iida

 

Tykkäsin kurssista ihan älyttömän paljon! Se oli opettavainen, inspiroiva ja hauska! Parhaimpia kursseja joille olen osallistunut. Kouluttajien ammattitaito on todella korkea. Siiri on alansa huippuja microbladingissa ja tekee uskomattoman hienoa jälkeä. Kouluttajien suurin plussa on niiden kyky kertoa asiat mieleenpainuvalla tavalla. Mikä on missä tahansa koulutuksessa erityisen tärkeä.

- Elina

 

Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.

- Annika

 

SharpBrowsin koulutuksesta saa hyvän ja innostavan startin Microbladingin tekemiseen. Siiri on erittäin ammattitaitoinen ja motivoiva kouluttaja. Suosittelen! :) 

- Tiia T.

 

Meidän ihana kouluttaja Siiri varmisti, että meistä tulee erittäin taitavia microblading-artisteja ja antoi käytännön vinkkejä oman yrityksen menestykseen. Ei ole pelkoa siitä, että jäisit koulutuksen jälkeen ilman hommia! Tsemppiä kaikille uusille microblading-artisteille!

- Sigrid

 

Hei, kurssi oli mielestäni hyvä, ja siitä oppi paljon😊

- Tiia-Maria

 

Siiri oli rauhallinen ja kärsivällinen mikä on hyvä piirre kouluttajalla :) Ja myös sitä piti sanoa että olette kaikki avuliaita ja tulee tunne, että välitätte koulutettavista kun joissakin koulutuksissa huomaa että maahantuojat vaan haluaa kokoajan repiä rahaa joka pikku asiastakin… Iso kiitos teille! - Kiitollinen :)

- Petra

 

Olen ollut Siirin koulutuksessa kahdesti tänä vuonna (FullGlam ja Microblading). Olen ollut hyvin tyytyväinen koulutuksiin. Erityisen kiitollinen siitä, että koulutuksien oppilasmäärä ei ole liian iso (minun ryhmässä 5). Siiri on ammattitaitoinen ja positiivinen persoona! 

- Van

 

Moi! Tykkäsin tosi paljon koulutuksesta, voin suositella kaikille. Ja Siiri oli hyvä opettamaan, koska on niin rauhallinen, että silloin pysyy itsekin rauhallisena ja pystyy keskittyä :)

- Milla O.

 

Siiri is truly a terrific trainer and not just because she is so good at what she does but because she really puts her whole heart into it. Being a microblading trainer you don't just get away by being skilful but you must know how to teach other people to do it and most certainly there ain't nobody better than Siiri Tabri at doing just that. Siiri's Microblading training was very comprehensive and encouraging. In addition to lots of theory there was enough practise for everyone to actually go and do it on their own the next day. 

- Kristi

 

Koulutus on asiallinen ja ytimekäs, kaikki tärkeä tuli opittu hyvin joten ei jännittänyt ensimmäinen oikea ihminen/asiakas liikaa. Positiivisen mutta kuitenkin kehittävän palautteen jälkeen jäi hyvä fiilis mistä voi alkaa kehittää omia taitoja.

- Johanna-Kristiina

Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen! Kaikki kerrotiin hyvin selkeästi ja niin kauan että varmasti ymmärtää. Ihana myös se, että Siiri olisi voinut olla mun kanssa vaikka koko yön harjoittelemassa niitä, pääasia että osaisin. Siiri on rauhallinen, erittäin tarkka ja kouluttajana paras mahdollinen. Kiitos vielä koulutuksesta!
- Merlin
Kiitos, koulutus oli tosi hyvä! Siiri on supertaitava, mutta ehkä vähän hiljainen. 😊 Hän puhuu suomea tosi hyvin, eli sitä ei ainakaan tarvitse huolehtia. Minulle itselleni kouluttajan jokainen sana on aarre. ❤️ Materiaalit ovat todella hyvät ja hyvälaatuiset, kestävät varmasti käytössä! Kouluttajien tapa kertoa asioita on todella mukaansatempaava, hyvä ja hauska. Arvostan myös niiden tapaansa ottaa jokainen osallistuja huomioon, koko aikainen läsnäolo ja kuunteleminen. En tiedä pystynkö itse samaan kouluttaessani, niin hienoa se oli. Loistava tiimi, todellakin!!! ❤️
- Hanna S
Olin todella tyytyväinen koulutukseen! Siirille superisot kiitokset hyvästä ohjauksesta ja kaikista neuvoista, todella ihana ja inspiroiva ihminen😊❤️
- Emilia
Kiitos paljon! :) “Mulla on koulutuksesta pelkkää hyvää sanottavaa, sisältö oli selkeä ja asiat kerrottiin hyvin tarkasti ja ilmapiiri oli tosi positiivinen ja kannustava, todellakin jäi sellainen fiilis, että tästä tää lähtee!! Olette hyvin asiantuntevia ja tuntui, että teiltä oli helppo kysyä neuvoa. Iso kiitos! :) Siiri on ihana ja todella taitava ammattilainen, ja mielelläni haluaisin Siirin tekemät kulmat myös itselle ❤ 😊
- Terhi
Mahtava koulutus ! Sai hyvät opit. Siiri on ihana tyyppi ja osasi kouluttaa hyvin 😊“
- Noora
Olin tosi tyytyväinen koulutukseen, oli ammattitaitoiset kouluttajat ja intensiivinen kurssi! Tuli tosi paljon informaatiota mutta olisi voinut kuunnella vielä vaikka kolmannenkin koulutuspäivänkin, meni aika niin nopeasti 😍 Siirille terveisiä että uskomattoman lahjakas ammattilainen ja ihana kouluttaja 😊 Todellinen microblading mestari! Ja joo täytyy katsoa noita videoita Brow Analyticsiltä mahdollisimman pian!
- Hanna
Oli rankka intensiivinen koulutus, mutta sen arvoista. Hyvä kun sai rehellistä palautetta, koska se tekee meistä vielä paremmat microblading ammattilaiset. Siiri oli myös aivan mahtava kouluttaja ☺
- Liisbet
Koulutus oli intensiivinen ja kattava. Sen pohjalta on ollut varma ja luottavainen olo alkaa tekemään microbladingiä. Siiri on kouluttajana tarkka ja selkeästi ammattilainen! Kiitos vielä koulutuksesta!
- Laura
Olen super tyytyväinen koulutukseen. Oli todella hyvä että sain opetella Siirin kanssa kaksin tekemään microblading kulmia. Koulutusmateriaalit olivat hyvin laajat mutta ne oli helppo oppia kun kaikki selitettiin minulle niin selkeästi ja aina kysyttiin että ymmärrän varmasti! Oli kyllä aivan älyttömän kivat kaksi päivää. Siiri on niin taitava ja ihana ihminen! ✨❤️ Kiitos!
- Jenniina
Olimme todella tyytyväisiä koulutukseen. Koulutus oli todella laaja ja intensiivinen kokonaisuus. Teoria käytiin hyvin perusteellisesti, että mieleen ei jäänyt leijumaan kysymyksiä. Varmoin mielin pystyy heti lähtee tekemään asiakkaille. Mahtavaa myös, että koulutus ei jää tähän. Vaan saa palautetta töistä, mikä tukee kehittymistä. ISO KIITOS ❤️
- Salla
Kiitos koulutuksesta! Vaikka päivät oli pitkiä niin oli mahtava huomata kuinka kouluttajat panostivat jokaisen oppilaan oppimiseen ja huumoriakin riitti vielä myöhään illallakin. Raskas, hauska ja antoisa koulutus :)
- Susanna
Kiitos hyvästä koulutuksesta! Siiri ja muut kouluttajat olivat mahtavia
- Anh Thu
Kiitos koulutuksesta, pidin siitä tosi paljon vaikka se rankka olikin 😀 Koulutus oli todella kattava ja kouluttajat selkeästi ammattilaisia. Koulutuspäivät olivat rankkoja mutta pidin koulutuksen tunnelmasta ja vaikka töitä tehtiin kovasti, kaikessa oli huumori mukana! Siiri ja muut kouluttajat olivat tosi mukavia, he auttoivat ja neuvoivat hyvin! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen!
- Jenni H.
Siiri oli oikein kiva ja asiantunteva. On ollut mahtavaa saada palautetta ja apua häneltä kurssin jälkeen tosi nopeasti.
- Kaisu
Kiitos mukavasta koulutuksesta. Sain hyvät valmiudet microbladingiin tekemiseen. Olen jo päässyt tekemään yhdet ja useita malleja on jo varattu :)
- Jonna
Tykkäsin erityisesti kouluttajien vaativasta opetuksesta. Ihan hyvä ei ollut tarpeeksi vaan erinomaiseen pyrittiin :) Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa ja perusteellinen koulutus. Kouluttajien intohimon työhön kyllä huomasi 😊
- Elli
Moikka! 😍😍 siis mä oon ikinä onnellinen ja tykkäsin mielettömästi koulutuksesta! Vilpittömästi voin suositella sekä Siiriä että toisia, koulutus ei ollut tylsä vaan erittäin mielenkiintoinen ja hauska! Hetkeäkään ei ollut etteikö jaksaisi keskittyä😍👌👌 aivan nappiin! Kiiiiiitos vielä ja mikä mahtavinta niin tukea saa AINA <3
- Jenny
Ja kiitos paljon koko koulutuksesta! Vaikka olikin rankka mutta silti antoisa nyt kun on saanut käytyä vielä kaikki materiaalit läpi ja sisäistää asiat kunnolla. Kulmiakin on päässyt tekemään nyt paremmalla tekniikalla 😉
- Emmi
Huikea,intensiivinen koulutus joka antaa hyvät valmiudet microbladingin tekoon! Ihanat ja todella osaavat kouluttajat, suosittelen 😊
- Jenna
Vaikka ennakkoon tiesinkin, että koulutus on intensiivinen, niin sitä se todellakin oli! Rankat mutta erittäin antoisat kaksi päivää. Kouluttajat selitti asiat hyvin ja selkeästi, että varmasti ainakin itse opin ja ymmärsin kaiken sekä antoi erittäin suoran palautteen. Se on tietysti tärkeää oman kehittymisen kannalta. Yleisesti huomasi selkeästi, että tavoitteena tosiaan oli saada meistä kaikista hyviä microblading artisteja ja kehittää meistä niin hyviä kuin suinkin kahdessa päivässä voi. Siiriltä sain myös hyviä neuvoja kulmien piirrustusvaiheessa ja Kristi auttoi paljon itse harjoittelupäivänä. Mukavaa, että pidätte huolta myös näin koulutuksen jälkeen, kun niin moni kouluttaja sitten jättää vain oman onnensa nojaan.
- Linda
Siiri oli rauhallinen ja tarkka kouluttaja. Otti hyvin huomioon oppilaan tarpeet🙂
- Harriet
Siiri oli hyvä kouluttaja, kertoi heti jos teki jotain väärin ja näytti ja neuvoi miten tehdä paremmin! :) Hänestä huokui ammattilaisuus!
- Milla
Olin erittäin tyytyväinen koulutukseen. En osannut odottaa näin rankkaa koulutusta. Rehellinen palaute antoi potkua kehitykseen. Siiri oli erittäin ammattitaitoinen, kertoi mikä on väärin ja kuinka se tehdään paremmin. Näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin. KIITOS :) Teijän koulutus oli kyllä ihan paras! Suosittelin ystävällenikin teitä :)
- Katriina
Kurssi oli tosi hyvä ja intensiivinen.  Siiri oli koko ajan hyvin apuna ja todella taitava opettaja mutta ehkä voisi olla vähän iloisempi :) Antoi hyvin haastetta ja sisältö oli monipuolinen. Olin kaikin puolin tyytyväinen kurssiin ja yhteydenpito teille päin toimii myös tosi hyvin.
- Suvianni
Olen tyytyväinen koulutukseen, noin lyhyeen aikaan oli mahdutettu paljon asiaa. Siiri on todella taitava kulma artisti, joten oli kiva nähdä miten hän työskentelee ja lähteä itse tavoittelemaan samaa taitoa! Siiri osasi hyvin neuvoa mitä asioita korjata ja mikä oli hyvää.
- Tiia
Siiri on hyvä kouluttaja, hän osaa rauhallisesti selittää asiat.
- Jenny
Koulutus oli erilainen, mihin tähän saakka olen tottunut. Pidin siitä, että teimme paljon ja että reagoitte nopeasti viesteihin. Myös se on tärkeää, että sain valmiudet työskentelyyn välittömästä.
- Salla
Tosi kattava koulutus, tärkeiden asioiden painottaminen oli hyvä ja asiat jäi mieleen! Materiaalit todella hyvät, niistä voinut kerrata asioita jälkeen päin. Hyvä menetelmä ja ihanat kouluttajat. Siiri on mahtava ❤
- Aleksiina
Oli tosi hyvä koulutus ja paljon asiaa saatu kahteen päivään. Aloitan tammikuussa microbladingin, joten olen tyytyväinen.
- Hanna
SharpBrowsin koulutus antoi hyvät perusteet microblading tekemisen aloittamiseen ja koulutuksen lisäksi saama jälkituki on auttanut kehittymisessä koulutuksen jälkeenkin. Koulutus oli hyvin käytännönläheinen ja Siirin opinahjossa pystyi näkemään, mitä microblading parhaimmillaan on, ja asettamaan saman itselleen tavoitteeksi.
- Eveliina
This was the best training in the field of beauty that I have experienced, packed with professional advice, tricks to accomplish the best results and actual practical experience to make you feel comfortable about the procedure.
- H. Adams
The training was very good, intense, a lot of information in two days but very good! And you have already answered quickly to questions and been very helpful.
- Jonna
I think that Siri is one of the best in this business and I am glad that I had the chance to learn from her. In my opinion all her work is like a piece of art. She was very patient, approachable and professional. I am very happy that I attended the course and would highly recommend it to anyone who is interested in microblading!
- Tsvetelina
Haluaisin sen sanoa Siiristä, että häneltä opin itsevarmuuden microblading työssä ja en jännitä kulmien tekemistä enään niin paljon. Koulutus oli todella hauska ja opettavainen. En usko että parempaa koulutusta löytyy kun tämä! Hyvin jaksoi myös keskittyä koulutuksessa kun oli mukavat ja pätevät kouluttajat :-) Ja Siirin tekemät kulmat minulle on täydelliset ja muutenkin hänen käden jälki on täydellistä!
- Sophia
Koulutukseen olin enemmän kuin tyytyväinen. mitään en olisi muuttanut. Kouluttajat oli loistavia. Siiri rauhallinen ja ammattitaitoinen ja innostava. Kiitoksia vielä paljon. Kalenteri täytti hujauksessa microblading ajoista :)
- Johanna
Microblading-koulutus oli erittäin tiivis ja perusteellinen. Kaikki tieto oli ”pakattu” hyvin 2 koulutuspäivään. Siiri opetti ja perusteli opettamaansa erittäin hyvin. Osasi vastata esitettyihin kysymyksiin, eikä jäänyt ” kysymysmerkkejä”! Siiri käytännössä huippu taitava tekijä, taitava opettaja ja hurmaava persoona! Kiitos! 👏👍🤗🤗
- Mira
Kiitos, ihan mahtava koulutus! Todella rankka ja pitkät päivät mutta kaikki oli sen arvoista. Siiri on todella taitava ja osasi antaa hyviä vinkkejä kulmien tekoon. Siiri pelasti hankalat tilanteet ja niistä pystyin itse myös oppimaan.
- Annika
Olin todella tyytyväinen koulutukseen ja kouluttajiin. Viikonloppu oli rankka mutta antoisa :) vielä on paljon opittavaa mutta tästä on hyvä aloittaa microblading!
- Minna
Kiitos koulutuksesta! Yllättävän pitkät päivät, joten oli aika rankka viikonloppu. Mutta tosi kattava koulutus ja tosi hyvät kouluttajat! Jäi fiilis, että voi heti aloittaa tekemisen asiakkaille.
- Anni
Kiitos intensiivisestä koulutuksesta. Koulutus oli hyvä ja sai kyllä hyvin apua ja neuvoja ja suoraa palautetta. Toivottavasti tämä hyvä tuki jatkuu myös tulevaisuudessa että teille voi aina lähettää kysymyksiä ja palautetta. Kiitos!
- Karoliina
Kiitos koulutuksesta!! Musta koulutus oli todella hyvä! Vaikka koulutuspäivät oli pitkiä, hirveesti tuli uutta asiaa ja paljon tekemistä, niin silti jaksoi keskittyä koko päivän 120-lasissa! Asiat käytiin tarkkaan läpi ja kouluttajat kertoi heti mikä on pielessä ja miten voi parantaa! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen ja nyt on sellainen olo, että uskaltaa hyvin alkaa harjoittelemaan kulmia!  Myös muut koulutuksessa käydyt asiat, esim markkinointi jne. Oli tosi hyödyllistä ja hyvää tietoa! Laitoin eilen itse koulutuksen jälkeen kuvan facebookkiin ja instagramiin, että ensimmäiset 15 asiakasta saa kulmat hintaan 150e (normaalisti 250e) ja nyt jo yli 15 kyselyä ajoista! Eli tosi nopeesti ne menee! Kiitos teille 😊 Ainoa oma negatiivinen juttu, että kalenteri on hius ja ripsitöitä täynnä pari viikkoa (muutamia kulmia saan otettua iltaisin) ja sen jälkeen pääsen vasta kunnolla vauhtiin kulmien kanssa! Olisi pitänyt olla niin fiksu, että jättää kalenteriin enemmän vapaata kulmillekkin heti koulutuksen jälkeen!  Kiiiitos paljon loistavasta koulutuksesta ja ihanista kouluttajista!  
- Eveliina L.
Kiitos Siiri ja kumppanit mahtavasta koulutuksesta. Olen paljon kuullut aikaisemmin,että teiltä saa erinomaisen koulutuksen,jos haluaa aloittaa microblading -artistina. Koulutuksen käytyäni voin täysin sydämin olla samaa mieltä. Olen supertyytyväinen,että valitsin juuri Teidät! On myös ihana asia,että te vastaatte melkein samantien sähköpostiviesteihini.
- Arja
Kiitos paljon koulutuksesta. Olin erittäin tyytyväinen ja oli oikein mukava yllätys, että teitä tuli kaksi. Näin saimme vielä suuremman huomion ja opastuksen. Mielestäni oli hyvä, että tärkeimpiä asioita painotettiin moneen kertaan, jotta ne varmasti jäivät mieleen. Selitit tekniikan yksinkertaisesti ja selkeästi - loppujen lopuksihan microblading on erittäin yksinkertaista kun on selkeät säännöt, superpaljon treeniä ja harjoittelua vaan niin kehittyy. Koulutus oli oikein onnistunut ja mielestäni saimme sen mitä lähdimme hakemaan. Olin myös oikein tyytyväinen kouluttaja valintaani. Kouluttajat on mielenkiintoisia persoonia ja niiden tekniikkansa on fiksu, jolla ne saa lopulta luotua oppilaisiin itseluottamusta. Huomasinkin täältä, että ne on opiskellut psykologiaa 😉 On myös erittäin hienoa, että koulutus ei sinänsä lopu tähän, vaan saa palautetta työstä myöhemmin. Iso kiitos siis 🙏❤️
- Jonna
Kiitos todella hyvästä koulutuksesta! Olen kyllä tyytyväinen koulutukseen! Oli todella hyvä että koulutus on intensiivistä vaikkakin raskaita pitkiä päiviä, sain kyllä koulutukselta sen mitä odotinkin!  Ja Siiri on todella hyvä kouluttaja! :)
- Eveliina
Suuri kiitos vielä kerran! Koulutus ylitti kaikki meidän odotukset. Intensiivinen ja todella kattava koulutus. Kirjalliset materiaalit loistavat! Tätä parempaa koulutusta ei olisi voinut saada!
- Heidi
Ensinnäkin, kiitos koulutuksesta, se oli ihan super! Ensimmäinen tosi hyvä asia oli se kun piirsimme tekoihoon, koulutuksessa kerrottiin tarkasti virheet mitä teki ja pyrittiin korjaamaan ne seuraavalla yrityksellä. Myös kaikki asiat mitä käytiin läpi, kerrottiin tosi selkeästi. Pidin myös siitä, kun kerrottiin kuinka pääsee hyvin alkuun microbladingin tekemisessä kurssin jälkeen. Koulutus materiaalit mitkä saatiin kotiin, on myös hyvät. Siiri oli kouluttajana rauhallinen, ja antoi rakentavasti palautetta. Mitään huonoa sanottavaa/ parannettavaa en keksi. Vaikka olemme nuorimmat, tulemme parhaiksi! :D
- Jasmin
Kurssi täytti ne kaikki lupaukset, jotka ennen kurssia luvattiinkin. Intensiivinen tehokurssi, joka antoi hyvät eväät uuden työn aloittamiseen. Oli ilo huomata, että kouluttajat todellakin halusivat, että kaikki kurssilaiset oppivat oikeat perustekniikat ja alkavat myös tulevaisuudessa tätä työtä tekemään.
- Mari
Tykkäsin! Tuntu että teitä oikeesti kiinnosti että opitaan microblading hyvin ja aletaan tekemään sitä koulutuksen jälkeen.
- Erja
Olen tosi tyytyväinen, kaikki kolme kouluttajaa olivat mahtavia ja päivät meni ihan hujauksessa vaikka olivat pitkiä. Toinen kouluttaja oli myös aivan mahtava persoona, tylsää kouluttajaa ei olis edes jaksanut kuunnella niin pitkään. Vaativia, kannustavia ja hauskoja olivat kaikki. Iso kiitos :)
- SuviÄnn
Kiitos kurssista, opetus on hyvää. Siiri on hyvä opettaja ja apua saa aina kun tarvitsee.  Kurssi on todella intesiivinen.
- Petra
Kiitos koulutuksesta!! Siiri, ja toiset kouluttajat olivat kaikki loistavia!! Osasivat kertoa ja näyttää kaiken hyvin ja antoivat myös hyvin palautetta! Koulutus oli myös rankka, mutta täysin sen arvoista!
- Amanda
Siiri ja 2 toista kouluttaja oli niin mukavia! Tosi ammattilaiset! Oli ihan superhyvä fiilis siitä 💝❤️
- Tran
Paljon Kiitoksia Upeasta koulutuksesta!! Olen aivan innoissani kun pääsen kulmia tekemään. Koulutus oli perusteellinen ja kouluttajat loistavia 😊
- Monica
Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa - ja myös koulutuksen jälkeen tuki on ollut uskomatonta. Innostavaa, välittävää, erittäin tarkkaa ja oikeasti asiantuntevaa. Suosittelen koulutusta varauksetta kaikille kiinnostuneille.
- Taru
Koulutus oli todella hyvä ja TODELLA RANKKA!!!! Meinasin kuolla! Siiri Supertaitava ja mukava, samoin se toinen kouluttajanainen Kristi. Voin suositella koulutusta kyllä!
- Heli
Siirin koulutuksessa oli mahtava käydä! Hänestä huokuu ammattitaito ja se miten ihanan kärsivällinen ja rauhallinen hän koulutustilanteessa oli, toi myös minulle oppilaana rauhallisemman olon! Vaikka jännitti superpaljon ja jännittää varsinkin huominen kun on ensimmäinen tilanne missä Siiri ei ole mukana. :)
- Ann-Mari
Tykkäsin Siiristä hän oli rauhallinen ja osasi hommansa.
- Nitta
Koulutus oli erinomainen. ainoastaan päivät oli tosi pitkiä.
- Jaana
Koulutus oli todellakin käymisen arvoinen. Se ylitti jopa korkeat odotukseni. Kouluttajat todellisia ammattilaisia ja Siiri osoitti työn jäljellä sen, että kokemusta löytyy! Ja mikä oli positiivisin yllätys, markkinointi puoleen oltiin panostettu👌 Eli ei mitään huonoa sanottavaa😊
- Sofia
Tykkäsin Siiristä kovasti. Hänellä on ammattimaiset otteet ja selkeät ohjeet sekä vastaukset kaikkiin kysymyksiin. 5/5 😊👍🏻
- Henna
Siiri on todellakin ammattitaitoinen, kouluttajana rento ja helposti lähestyttävä, hänelle mikään ei ole "turha kysymys".
- Huyen
Koulutus oli todella hyvä ja laaja, jo parissa päivässä sai microbladingista paljon irti, kiitos hyvän kouluttajan :)
- Jemina
Koulutus oli aivan loistava ja Siiri on todella taitava!
- Suvi
Yllätyin positiivisesti koulutuksen intevsiivisyydestä sekä monipuolisuudesta, Siiri hoiti hommansa paremmin kuin hyvin ja myös pointsit humoristisesta teoriapuolesta. Vaikka oli todella nopea tahti koulutuksessa niin jaksoi kuunnella ja olla loppuun asti mukana :)
- Heidi
Koulutus oli hyvä, asiaa oli paljon pienessä ajassa. Siiri oli hyvä kouluttaja, näytti kädestä pitäen :) kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis ja pari ekaa viikkoa meni sumussa - tuli kulmat uniinkin. Hyvä ja kannattava koulutus!
- Mira
Koulutus oli hyvä ja kattava! Avostan sitä, että vastaatte nopeasti kysymyksiin, ja Siirikin on vastannut Facebookissa kysymyksiini pikimmiten!
- Laura
Koulutus kokonaisuudessaan oli kattava ja innostava. Huomaa, että tarkoitus on saada oppilaat todella tekemään microbladingia. Kaikki osa-alueet käytiin hyvin läpi markkinoinnista itse tekemiseen ja asiakkaan kohtaamiseen. Siiri on vastannut kaikkiin kysymyksiin mitä on tullut mieleen ja hyvä juttu että yhteyttä voi ottaa koulutuksen jälkeenkin ja vastaus tulee heti :)
- Maria
I have been to tens of trainings when it comes to beauty services, such as lashes and nails. Despite of the fact that many of the trainers that have taught me have had wast international experience, I have to admit that I have NEVER experienced anything close to that what I experienced over a weekend at SharpBrows microblading class. It was very motivating, informing, concrete and practical! PERFECT TRAINING! Thank you so much!
- anneli
Koulutus oli aivan mahtava! Hienosti kerkesi neuvomaan jokaista. Itse olen iloinen siitä, että saimme hyvin yksilöllistä koulutusta jokainen Siiriltä😊 Kouluttaja erittäin taitava ja ihania❣️ Saimme suoraa palautetta: hyvällä ja innostavalla tavalla😊
- Janica
Kiitos koulutuksesta! Koulutuksessa oli paljon asiaa ja koulutus tuntui todella kattavalta. Ryhmä oli kiva ja kouluttajat olivat mukavia ja todella päteviä. Siiri vaikutti jotenkin ihanan sympaattiselta ja rauhalliselta. Ehdottomasti kaiken rahan arvoinen koulutus, olen todella tyytyväinen. 😊
- Salla
Pidin koulutuksesta paljon sekä olin tyytyväinen suoraan palautteeseen, ensimmäinen päivä oli minulle henkilökohtaisesti hieman liian intensiivinen mutta kaikki opit tulivat kuitenkin hyvin perille :) Siirin osaamista oli mukava seurata ja hänen kertoessaan sekä näyttäessään esimerkkiä tuli turvallinen ja luotettava olo. Koulutus oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut!
- Rosita
Olin todella tyytyväinen koulutukseen. Kiitoksia Siirille ja muille kouluttajille myös. Päivät olivat intensiiviset mutta opin paljon!
- Minna
Koulutus oli tosi hyvä, sekä Siiri että toiset hoitivat homman hyvin!
- Maarit
Kova kurssi takana, Siiri ja toiset ovat supereita, aivan mahtava koulutus! Todella rankka, mutta antoisa!
- Maarit
Tosi hyvä koulutus, kiitos ihan superpaljon siitä. Harmittaa ihan että tällä hetkellä on seuraavat 3 viikkoa ihan täynnä ripsiasiakkaita, ettei pääse vielä kunnolla treenaamaan microbladingia 😃
- Jenna
Koulutus oli huippu hyvä! Oli ihan loistavaa, että materiaalin sai käydä läpi ennen koulutusta (erityisesti videot oli superhyvät!) ja nyt koulutuksessa ei tarvinnut niitä käydä vaan pystyi keskittymään taas käytännön asioihin. Ja Siirille tuhannesti terveisiä, aivan huippu artisti, ja aina kun apua tarvitsin, niin sitä myös sain 😊
- Pirita
Hei! Halusin laittaa vielä erikseen palautetta kun oon niin tyytyväinen että päätin käydä koulutuksen. Epäröin aluksi koska koulutus tuntui kalliilta MUTTA siitä on nyt yksi kuukausi kun sain todistuksen ja oon jo tienannut omat takasin, vaikka tein ensimmäiset asiakkaat halvemmalla! Ja monet asiakkaat on sanonut että ne haluaa tekijän joka on käynyt just SharpBrowsin koulutuksen. Huhtikuussa mulla loppuu työsopimus ja alan sitten kokopäiväseksi microblading artistiksi. En kyllä vois olla tyytyväisempiä! :)
- Erja
Kiitos koulutuksesta!  Alan heti laittamaan omaa kulmabrändiä ja tekemään :) 
- Susanna H.
Hei ja kiitos paljon Siirille ja muille kouluttajille. Koulutus oli ammattimaista, mutta rentoa. Alusta loppuun hyvin suunniteltu. Uskon myös, että pystyn hyödyntämään koulutuksen 100%. Voin suositella koulutusta lämpimästi muille, jotka haluavat oppia microbladingia.
- Päivi N.
Kiitos kurssista oli todella ammattimainen ja kannustava juuri minunlaiselleni , joka haluaa vain parasta ;)))) Siiri ihanan rauhallinen ammattilainen ja toiset kouluttajat välillä kun “kannustavat hullut”, joka sai yrittämään vieläkin paremmin ja piti tunnelman yllä. Olemme täällä Turussa todella innostuneita ensimmäisen asiakkaan teen huomenna ja perjantaina seuraava ja siihen väliin mahtuu vielä monta muutakin. Haluan tulla parhaaksi ja teen töitä sen eteen. Näkemisiin!!!!
- Sirpa
Koulutus oli super intensiivinen, tiedon täyteinen ja kaikinpuolin mahtava! Tietoa tuli hirmuisesti ja oppimista oli myös paljon. Vaikka koulutus oli kalliimpi kuin ryhmässä niin suosittelen yksittäis koulutusta kaikille! Paremmin saa irti koulutuksesta kun kaikki huomio on omassa työskentelyssä. Siiri on selvästikkin paras microblading ammattilainen opettamaan tätä muille!😊 Ja arvatkaa mitä!? Otin lopputilin aamulla Seppälästä💪 Uusia ripsiasiakkaita en pysty ottamaan enää vastaan kun sain microblading asiakkaita jo eilen! Kaikin puolin täydellinen koulutus!😊 Tästä se lähtee💪
- Netta
Haluan sanoa kiitos näin alkuun mahtavasta asiakaspalvelusta ja joustavuudesta, sillä ilman niitä en oli päässyt tähän parhaaseen koulutukseen.  Koulutus oli tosiaan hyvä ja kattava! Aluksi minua rehellisesti pelotti tämä "no bullshit" asenne, koska olen hieman ujo itsekin. Mutta se ei ollutkaan paha. Päinvastoin oli kiva kuulla rakentavaa palautetta. Ja asia mikä sai minut ylipäätänsä innostumaan teidän koulutuksesta oli sivuston ulkoasu ja selkeys sekä Microblading.fi sivusto. Tuli heti alkuun sellainen olo, että osaatte hommat ja että tulisin oppimaan asioita. Sekä se, että oppilaista "huolehditaan" koulutuksen jälkeenkin on ihan huippu juttu.
- Mercedes
Kiitos Siirille koulutuksesta:) opimme paljon, koulutuksessa opetettiin asioita tarkasti ja ymmärrettävästi, kiitos paljon.
- Apa
Kiitos todella paljon erittäin hienosta koulutuksesta! Ja iso kiitos vielä kaikille kouluttajille erinomaisesta työstä!
- Johanna
Kiitos vielä todella hyväistä mutta rankoista koulutus päivistä teille kaikille😊 erittäin tyytyväinen olen ollut ja odotan innolla, että saan seuraavan asiakkaan eteeni!
- Mirka-Maria
Siiri oli huippu, ammattilainen ja todella sympaattinen. Koulutus oli tosi Oli tosi kivaa!
- Riikka
Koulutus oli hyvä ja jäi vahva olo, että on valmis ottamaan asiakkaita itsenäisesti. (Mukavasti on saanut kulmia tehdäkin.) Kouluttajat olivat tarkkoja ja kärsivällisiä. Siiri oli mukava ja rauhallinen kouluttaja. Kaikenkaikkiaan: JES!!!
- Annariina
Siiri on todella ammattilainen ja tosi hyvää opettaja, kouluttaja! Antaa tosi hyvää vinkkejä ja kävi auttamassa koko ajan. Hän on tarkka, osaa olla rehellinen ja on tosi ystävällinen. Tieto siitä että hän auttaa, antaa neuvoa myöskin koulutukseen jälkeen antaa turvallisen olon:) Ja mä ihan oikeesti tarkoitan sitä:D oli kyllä ihan mieletön rankka koulutus, mutta parhaat kouluttajat todella:)
- Merli
Kiitos paljon koulutuksesta, joka oli rankka, intensiivinen ja hauska! Koulutus oli hyvin rakennettu ja suunniteltu ja kouluttajat olivat niin inspiroivia, että jaksoi keskittyä koko ajan. Kouluttajalle oli tärkeää, että opin oikeasti tekemään microbladingiä oikein ja että pystyn tekemään niitä heti koulutuksen jälkeen. Siiri on todella ammattimainen ja mun idoli!  Erityiskiitos markkinointivinkeistä!!! Alan tekeen Microbladingeja ja myös bisnestä.
- Siina
Thank you for a great course! I will definitely recommend it forward ss a hight professional education and qualification center.
- Nadezda
Koulutus oli todella rankka, mutta rento ja vitsikäs ilmapiiri auttoi jaksamaan. Siiri ja muut kouluttajat tuntui olevan aidosti kiinnostuneita auttamaan ja halusivat sinun onnistuvan. Koen, että sain hyvät valmiudet tehdä microbladingiä ja että, jos vielä näin jälkikäteen tulee mieleen jotain kysymyksiä niin uskallan kysyä 😊
- Iida
Tykkäsin kurssista ihan älyttömän paljon! Se oli opettavainen, inspiroiva ja hauska! Parhaimpia kursseja joille olen osallistunut. Kouluttajien ammattitaito on todella korkea. Siiri on alansa huippuja microbladingissa ja tekee uskomattoman hienoa jälkeä. Kouluttajien suurin plussa on niiden kyky kertoa asiat mieleenpainuvalla tavalla. Mikä on missä tahansa koulutuksessa erityisen tärkeä.
- Elina
Siiri oli taitava ja todella huolellinen kouluttaja, ei voisi parempaa toivoa! Koulutus kokonaisuudessaan oli jokaista minuuttia myöten täyttä asiaa ja erittäin kattava.
- Annika
SharpBrowsin koulutuksesta saa hyvän ja innostavan startin Microbladingin tekemiseen. Siiri on erittäin ammattitaitoinen ja motivoiva kouluttaja. Suosittelen! :)
- Tiia T.
Meidän ihana kouluttaja Siiri varmisti, että meistä tulee erittäin taitavia microblading-artisteja ja antoi käytännön vinkkejä oman yrityksen menestykseen. Ei ole pelkoa siitä, että jäisit koulutuksen jälkeen ilman hommia! Tsemppiä kaikille uusille microblading-artisteille!
- Sigrid
Hei, kurssi oli mielestäni hyvä, ja siitä oppi paljon😊
- Tiia-Maria
Siiri oli rauhallinen ja kärsivällinen mikä on hyvä piirre kouluttajalla :) Ja myös sitä piti sanoa että olette kaikki avuliaita ja tulee tunne, että välitätte koulutettavista kun joissakin koulutuksissa huomaa että maahantuojat vaan haluaa kokoajan repiä rahaa joka pikku asiastakin… Iso kiitos teille! - Kiitollinen :)
- Petra
Olen ollut Siirin koulutuksessa kahdesti tänä vuonna (FullGlam ja Microblading). Olen ollut hyvin tyytyväinen koulutuksiin. Erityisen kiitollinen siitä, että koulutuksien oppilasmäärä ei ole liian iso (minun ryhmässä 5). Siiri on ammattitaitoinen ja positiivinen persoona!
- Van
Moi! Tykkäsin tosi paljon koulutuksesta, voin suositella kaikille. Ja Siiri oli hyvä opettamaan, koska on niin rauhallinen, että silloin pysyy itsekin rauhallisena ja pystyy keskittyä :)
- Milla O.
Siiri is truly a terrific trainer and not just because she is so good at what she does but because she really puts her whole heart into it. Being a microblading trainer you don't just get away by being skilful but you must know how to teach other people to do it and most certainly there ain't nobody better than Siiri Tabri at doing just that. Siiri's Microblading training was very comprehensive and encouraging. In addition to lots of theory there was enough practise for everyone to actually go and do it on their own the next day.
- Kristi
Koulutus on asiallinen ja ytimekäs, kaikki tärkeä tuli opittu hyvin joten ei jännittänyt ensimmäinen oikea ihminen/asiakas liikaa. Positiivisen mutta kuitenkin kehittävän palautteen jälkeen jäi hyvä fiilis mistä voi alkaa kehittää omia taitoja.
- Johanna-Kristiina